Хто лідирує у Махнівській, Глуховецькій та Самгородоцькій ОТГ та що відомо про Козятинську?

Хто лідирує у Махнівській, Глуховецькій та Самгородоцькій ОТГ та що відомо про Козятинську?
Фото ілюстративне
  • Станом на 16.45 понеділка, 26 жовтня, козятинська територіальна виборча комісія опрацювала 19 протоколів з дільниць (всього їх 32)

 

Як повідомили газету в козятинській ТВК, офіційні дані результатів голосування будуть відомі у вівторок, 27 жовтня, під вечір.

Вибори: попередніх результатів досі немає, але одну з кандидаток вже вітають

По Козятинській ОТГ проголосувало 10714 виборців

Відео дня

Також додамо інформацію, що відомо по інші ОТГ Козятинщини (за інфомацією видання «Вісник Козятинщини»)

у Махнівській ОТГ лідирує чинний сільський голова Павло Кузьмінський, який балотувався від партії «За майбутнє».

у Глуховецькій ОТГ з великим відривом лідирує чинний селищний голова Олександр Амонс, який балотувався від «Європейської солідарності»

У Самгородоцькій ОТГ лідирує аграрій з Миколаївки. За попередньою інформацією, найбільшу кількість голосів самгородчани віддали Сергію Лановику, фермеру, чинному депутату обласної ради, голові ГО «Козятинська рада сільськогосподарських підприємств», який балотувався від ВО «Батьківщина».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up