Хто не отримає субсидії з 1 травня: розповіли про обмеження

Хто не отримає субсидії з 1 травня: розповіли про обмеження

1 травня 2021 року в Україні пройде перепризначення субсидій. Деякі українці не зможуть отримати її на наступний період.

Заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко заявив, що соціальну допомогу отримають лише ті громадяни, які її потребують. Якщо громадянин вчинив дорогу покупку від 50 тисяч гривень і більше, субсидію йому не дадуть.

Також обмеження по видачі субсидій торкнуться тих, у кого є більше двох житлових приміщень і / або транспортних засобів. Таким чином, в уряді хочуть допомогти тим категоріям українців, які дійсно потребують фінансової підтримки.

За словами Музиченко, з 1 травня виплат можуть позбавити кілька відсотків отримувачів від всіх субсидіантів.

Відео дня

За проєктом від Мінсоцполітики, протягом травня - вересня 2021 року документи, необхідні для призначення житлової субсидії, приймаються від громадян органами соцзахисту, в т.ч. в паперовій формі

Міністерство соціальної політики підготувало проект постанови Кабінету міністрів щодо зміни порядку надання житлових субсидій населенню. Документом пропонується подання заяв та декларацій у травні 2021 року.

Проект документу розміщений для обговорення на сайті Федерації профспілок України (ФПУ), - передає "РБК. Україна".

Як зазначається в пояснювальній записці до проекту, у травні 2021 року призначення житлової субсидії (у тому числі на наступний період) здійснюється лише після подання нових заяв про призначення та надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

Згідно з документом, протягом травня - вересня 2021 року документи, необхідні для призначення житлової субсидії, приймаються від громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних державних адміністрацій, крім визначених способів їх надання, також у паперовому вигляді.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:36 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up