Хто виступатиме на концерті до Дня незалежності?

Хто виступатиме на концерті до Дня незалежності?
На останньому «Рок-Козятин», який відбувся два роки тому, виступала Ліза Роман. На цьогорічному фестивалі ми знову її почуємо
  • Наступного тижня відзначатимемо головне свято країни — День незалежності.
  • Україні виповнюється 30 років.
  • Це означає, що попереду не лише вдвічі довші вихідні, адже понеділок-вівторок, 23 серпня і 24 серпня будуть неробочими, а й те, що на нас чекають гучні святкування.
  • Який сюрприз готують для козятинчан?

Цього року концерт, присвячений проголошенню незалежності, проведуть напередодні, у День прапора. Це буде в понеділок, 23 серпня. На козятинчан і гостей свята чекає грандіозне дійство — фестиваль «Рок-Козятин». Його проводять кожного літа вже 16 років поспіль.

Чим «Рок-Козятин-2021» буде відрізнятися від попередніх? Перш за все, локацією. Зазвичай фестиваль проводять у центрі міста — на площі чи у клітці в парку. Цього року концерт організують на стадіоні біля училища. Тут буде зона для пікніків, продаватимуть вуличну їжу та влаштують шоу байкерів. Також оформлять дитячу зону, тож сміливо можете брати із собою малечу.

Відкриття фестивалю заплановане на 15.00, концертна частина почнеться о 17.00. На сцені побачимо козятинських виконавців та гурти з інших міст. А тепер детальніше про те, хто виступатиме. Почнемо з козятинчан.

Відео дня

На «Рок-Козятин» ми почуємо Лізу Роман, яка виконує під акустичну гітару як авторські пісні, так і кавери. Гратимуть ще «Survgen» — молодий козятинський гурт, де співає троє дівчат. Почуємо також мегакрутих та драйвових хлопців з гурту «Draft», які заряджають своєю енергією кожного слухача. Під їхні пісні просто неможливо спокійно стояти, тому готуйтесь танцювати.

Але не тільки козятинчани виступатимуть на нашому святі. До нас приїде метал-гурт із Запоріжжя «Heartprints». Хлопці виконують пісні англійською мовою і виступають у різних містах України. Почуємо романтичний дует Женя і Катя, виконавців з Вінниці і Козятина. Також будемо відриватися під пісні «I.D.» з Новояворівського, що на Львівщині. Гурт виник у 2020 році і грає у стилі хард-рок, треш метал та гранж.

Хедлайнером фестивалю буде відомий столичний гурт «MadHeads». Колектив грає вже 30 років, а їхній хіт «Надія є» чув, мабуть, кожен українець.

Коронавірус, на жаль, нас поки що не покинув, тому організатори концерту просять глядачів не нехтувати правилами на території проведення фестивалю: не скупчуватися і дотримуватися соціальної дистанції, обробляти руки антисептичними засобами і за можливості вдягати захисні маски.

Але фестиваль «Рок-Козятин» — це лише вечірня частина заходів, присвячених до Дня незалежності. А ранкова частина відбудеться у центрі міста. Вона почнеться о дев'ятій ранку на площі з підняття державного прапора. Там ще оформлять дві виставки. Відвідувачі зможуть переглянути світлини фотопроекту «Я став на захист України заради мирного життя. Герої неоголошеної війни» і полотна учасників пленеру «Водокачка-Арт», який відбувся у Козятині 7 серпня.

Продовжать святкування патріотичним забігом «Шаную воїнів. Біжу за героїв України», він стартує о 10.00 від площі. Після цього буде почесна хода з державним прапором до пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО/ООС і покладання квітів до пам’ятника. На завершення учасники ходи разом виконають Гімн України.

 

Читайте також:

Вона точно змусить вас підтанцьовувати: козятинський "Draft" випустив нову пісню

Козятинчанин Сергій Гайдучок переміг у пісенному конкурсі VinCover

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тетяна Якимова

    Козятинська гройсманша шанує воїнів??? Не смішіть мене. Бачили ми цю шану. Верх цинізму.

keyboard_arrow_up