І самогон, і цигарки, і зброя: поліція «накрила» 78-річного дідуся з Вівсяників

І самогон, і цигарки, і зброя: поліція «накрила» 78-річного дідуся з Вівсяників
  • Днями до поліції Козятина надійшла інформація на мешканця Вівсяників. Люди поскаржилися на 78-річного дідуся, що торгував цигарками без акцизних марок. Як виявилось в ході перевірки, це не єдине його порушення.

— Дільничні, спільно з ювенальною превенцією, виїхали на місце події для здійснення перевірки даної інформації, — розповів газеті керівник сектору превенції козятинського відділення поліції Євгеній Трайдакало. — Вилічили в дідуся тютюнові вироби на яки не було ні акцизних марок ні дозвольних документів для їх продажу. Окрім цього також вилучили 20 літрів самогонки і 100 літрів браги. А ще знайшли та вилучили не зареєстровану мисливську гладкоствольну рушницю і до неї 8 патронів.

Відомо, що дідусь 1943 року народження. В оселі проживає один. На на нього склали багато адмінпротоколів, які подаються на розгляд суду. До слова,  за одне порушення йому доведеться сплатити близько двох тисяч гривень. А в нього їх кілька.

Велика бійка: у пушкінському парку Козятина побилось дві компанії
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (18)
  • Вікторія Годонюк

    Спостерігала учора картину в селі, коли в 12.00 деякі жителі села були готові, і хочу зауважити, що не він наливав і продавав. А за рахунок діда деякі керівники поліції, за підтримки керівництва села, вирішили підвищити  показники в роботі. Три протоколи, це таке щастя. І мабуть тепер у Вівсяниках горілка не продається і в середу на місцевому базарі цигарки без акцизних марок також не продаються.
  • Читач04

    мусора не люди, їх взагалі не повинно існувати
  • Костя Панчук

    А чогоб це, ви взялися за чуже горе?
    Вам свого мало?
    Дивні люди?!
  • Лариса Воробйова

    Жаль этих стариков которые имеют маленькую пенсию
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up