І знову наша “Панда” нагадала в області про Козятинщину

І знову наша “Панда” нагадала в області про Козятинщину

У Вінниці 17 листопада відбувся відкритий чемпіонат області серед юніорів та юніорок та показові змагальні виступи серед молодших з кіокушинкай карате у розділі «куміте».

Учасниками стали команди з Волинської, Львівської, Київської, Сумської, Полтавської та Вінницької областей. Спортивну честь Козятина захищали 6 бійців. Це вихованці Козятинського районного спортивного клубу «Панда» (КРСК «Панда») – тренер Віталій Гунько.

Переможцями у своїх вікових та вагових категоріях стали: Анна Комісарчук – 1 місце (учениця школи №3), Назар Антонюк – 2 місце (учень школи №2), Назар Гунько – 3 місце (учень школи №6) та Богдан Іщук – 1 місце (учень залізничного училища). До речі, Богдан показав неаби-яку волю та характер до перемоги у ваговій категорії 90 кг. (суперник був 92 кг.).

Відео дня

Р.S. Козятинський районний спортивний клуб «Панда» відношення до других спортивних клубів, які знаходяться в місті Козятині, не має.

Вероніка ЛЮБІЧ

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up