Ігор Леонтюк — кращий страж воріт!

Ігор Леонтюк — кращий страж воріт!

Коли дорослий футбол на канікулах, то любителів цього виду спорту радує футбол дитячий. Саме в цей час проводяться різноманітні розіграші і турніри.

Нещодавній турнір на козятинському стадіоні “Локомотив” був днем пам’яті дитячого тренера Олександра Чорного, який 40 років свого життя віддав футболу.

Цього дня в наше місто приїхали вінницький “Темп” двома складами, “Авангард” з Калинівки і ФК “Поділля” з села Перемога Козятинського району. Проходив цей турнір за схемою 8+1. Це по 20 хвилин тривалість тайму. Удвоє менше футбольне поле від звичайного. І положення поза грою не фіксується.

Грали команди за круговою системою. Тобто кожна команда зустрічалася з кожним учасником цього турніру. А ще футбольні колективи були різні за віком. Спортсмени “Темп-Авто.Ріа” і калинівського “Авангарду” були старшими від гравців “Поділля” з Перемоги і “Темпу” вінницької ДСШ. Молодші поступилися обом дорослим клубам. Тож старші розіграли золото, а молодші — бронзу.

Відео дня

Матч між старшим “Темпом” і калинівчанами завершився з рахунком 7:2 на користь перших. Вони і стали переможцями.

Срібними призерами стали футболісти “Авангарду”.

Бронзові медалі — у команди Козятинського краю. Вона переграла своїх однолітків з рахунком 2:0. Обидва м’ячі в цій зустрічі провів Богдан Нюня. А ще воротар “Поділля” Ігор Леонтюк був визнаний кращим стражем воріт.

Нагороджував вихованців футбольних шкіл області депутат обласної ради Юрій Максименко. А дванадцятирічний гравець вінницького “Темпу” підписав контракт з ФК “Карпати” з міста Львів.

Р. S. На виході зі стадіону один з гостей почав виражатися, що стадіон “Локомотив”, це помийна яма і сам Козятин — місто безгосподарників: дерев навалили і так далі. З цього приводу висловлю свою думку. Думаю, що вона збігається з думкою багатьох. Ми, козятинці, гостям раді. Наш стадіон — один з найкращих не тільки в області і помийною ямою ніколи не був. З поваленими деревами мешканці міста Козятин розберуться самі. А хто думає нас учити таким чином, ми не хочемо мати в гостях.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:28 Синоптики попереджають про грозу 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up