Інваліду І групи знесли заїзд на тротуар

Інваліду І групи знесли заїзд на тротуар

На гарячу лінію газети «RIA -Козятин» зателефонував мешканець нашого міста — інвалід І групи, 74-річний Анатолій Філіпович Семенов.

Він повідомив, що минулої п’ятниці, 1 березня, комунальники зруйнували йому міні-пандус. Він зробив його сам на тротуарі біля свого помешкання, що на вулиці Пушкіна, 2, де виїзд на вулицю Куликівського.

Тепер там їздити інвалідським автоматичним візочком не можна. Колеса в ньому маленькі, а посадка в транспорті інваліда надто низька. Одним словом, на козятинських дорогах цей візочок інваліда — повний слабак. А тут ще й комунальники пандус грейдером згорнули. Забрали той спуск з тротуару, який Анатолій Філіпович змайстрував, як ще був молодшим.

Відео дня

Ми зустрілися з нашим співрозмовником, і він повторив сказане ним раніше та додав, що тепер немає здоров’я цементну суміш колотити.

За його словами, в перший день весни комунальники нашого міста наводили лад на вулиці Куликівського. До чого тут вулиця Пушкіна? А до того, що вихід з подвір’я нашого героя виходить саме на вулицю Куликівського

На краях дороги біля тротуарів комунальники горнули пісок від потоків води чи вітру. Разом з піском працівники дорожнього сервісу згорнули і відмостку інваліду. Коли Анатолій Філіпович запитав, навіщо вони це зробили, хлопці з лопатами відповіли, що їм начальство перед роботою наказало все прибирати.

Можливо, була вказівка, що все на дорозі прибрати. Але ж малося на увазі, мабуть, сміття, а не відмостка, з допомогою якої виїжджав на дорогу інвалід з 17-річним стажем? Та й у кожного працюючого зы своїм начальством є мобільний зв’язок. Невже так важко було витратити якусь хвилину і зробити людині похилого віку приємно?

За коментарем ми звернулися в управління ЖКГ. Начальник відділу міського господарства та благоустрою Іван Вовкодав сказав наступне: «До мене з цього приводу ніхто не звертався. Ми отримали сигнал, перевіримо»

Дмитро Артемчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up