Інваспорт шукає спонсорів

Інваспорт шукає спонсорів

Проблеми дітей з вадами рухового апарату, зору, слуху, з порушенням інтелекту завершились успішним інтегруванням у життєвий простір.

Про це нам розповів голова ГО Спортивний клуб інвалідів “Повір у себе” Володимир Шульга.

— Приємно, що десять років діти-інваліди Козятина та району залучені до спортивного життя. Великим тягарем було те, що ми не мали постійної дислокації. Нам не відмовляли, але все-таки ми були, по народному, приймаками. Приходь тільки тоді, коли їм зручно.

— Що змінилося?

Відео дня

— За сприяння головного лікаря міської лікарні Олександра Євтушка та завідувачки дитячого садочка Людмили Куликівської (депутат облради), нам назустріч пішла адміністрація міста, надавши в оренду приміщення під спортзал на три місяці. Він знаходиться в приміщенні на вул. Незалежності, 75 (в будівлі лікувального корпусу міської лікарні).

— Як це розуміти?

— Я переконаний, що на зиму це чудове рішення. Необхідно його обжити. Зробити певний ремонт. Голова РДА Юрій Слабчук пообіцяв посприяти виділити кошти на ремонт.

— А інвентар, де візьмете?

— Дуже правильне питання. Орендувати зали, обладнані інвентарем, було добре і зручно. Зараз я прошу громаду міста, підприємців посприяти в купівлі інветаря. Нам треба все: скакалки, обручі, канати, експандери, гирі тощо. Тому ми з великою вдячною душею приймемо від людей інвентар. Я сам організую доставку. Якщо хтось зацікавлений, телефонуйте за номерами (093) 11 24 548 або (068) 753 3290.

— Можливо, якийсь захід благодійності провести?

— Ми вже це передбачили. 15 грудня 2018 року в кафе “Юність” ми проведемо презентацію, куди запрошуємо пресу, дітей, спонсорів. У нас є окремий рахунок організації. Ми відкриті і прозорі та підзвітні. Тому, як як кажуть, не оскудіє рука даючого, тим більше дітям-інвалідам.

— Чому вам вірити?

— Усе дуже просто. По-перше, нам десять років. По-друге, наші діти займають призові місця: є чемпіони України, світу, району, області. Щоб переконатись, достатньо прийти на презентацію і будь-хто зможе поспілкуватися з нашими чемпіонами.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up