Із сокирами та бензопилами: мешканці Пузирок організувалися на суботник

Із сокирами та бензопилами: мешканці Пузирок організувалися на суботник

Днями активні жителі громади зібралися аби розчистити під‘їзну дорогу районного значення, що сполучає населені пункти Гурівці та Пузирки

Як пише в соцмережах Галина Корниюк  про суботник у громаді було оголошено за кілька днів. По-різному поставилися пузирківчани до пропозиції розчистити під‘їзну дорогу районного значення, що сполучає населені пункти Гурівці та Пузирки: одні- з цікавістю та оптимізмом, інші- з гумором та сарказмом, дехто- взагалі ніяк. Через захаращеність смуги відведення автодороги розминутися двом транспортним засобам було важко, не поца -рапавши боків машин.

Однак, коли вранці до Янової криниці стали сходитися сільчани із сокирами, пилами та бензопилами,- стало зрозуміло: суботник таки відбудеться!

Відео дня

— За півгодини на об’єкті вже працювало чоловік із 25! Це були люди різні за віком та фізичними можливостями, але їх усіх об‘єднував спільний інтерес та бажання бути сьогодні тут! Та й видовище було надзвичайне: під натиском дужих рук гілля чагарників падало додолу, а далі дбайливі господарі складавали його на купи, аби в подальшому підібрав щепоріз. Спільна робота кипіла, немов у котлі, і тривала всього дві години. Але задоволення від зробленого і від спілкування залишиться надовго, — йдеться в дописі. — Хочу щиро подякувати всім активним учасникам суботника за підтримку, небайдужість, відповідальність і патріотизм, а також бажання попрацювати на користь громади.

На цьому не зупиняться. Панують у найближчу п'ятницю зібратися в центрі села та провести благоустрій дороги вздовж місцевої водойми до сільської церкви і кладовища.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up