Кандидатка з команди Гройсмана перемагає чинного мера Козятина

Кандидатка з команди Гройсмана перемагає чинного мера Козятина
  • За попередньою інформацією, Тетяна Єрмолаєва, кандидатка від «Української Стратегії Гройсмана», лідирує у виборах на посаду Козятинського міського голови. Нині вона перемагає чинного мера Олександра Пузира, який опинився на другому місці.

Про це повідомляє «Вінниця Сьогодні»

Загальна явка виборців у майбутній Козятинській ОТГ становила 37,5%. Ще не опрацьовані всі протоколи, проте, станом на сьогоднішній день, Тетяна Єрмолаєва набрала 28,8% відсотків довіри, її підтримали 3 тисячі 113 виборців.

Переможниця виборчих перегонів, громадська активістка, місцева підприємниця Тетяна Єрмолаєва дякує усім за підтримку та обіцяє виправдати довіру. Про перемогу Тетяни Єрмолаєвої також написали на сторінці «Українська стратегія Вінниччина».
Нагадаємо, хто лідирує у Махнівській, Глуховецькій та Самгородоцькій ОТГ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Читач66

    Ви якісь всі хворі,фу б.я вибрали 🤮
  • Ігор

    Гірше Пухіра вже не буде
  • Галина Трушевская

    Вітаю!
  • Діана Овчарук

    Ні за що
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up