Капітан козятинської поліції Ярослава Вовк: "Маєте зброю? Здайте її добровільно"

Капітан козятинської поліції Ярослава Вовк: "Маєте зброю? Здайте її добровільно"

Проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин!

Відповідно до Доручення ГУНП на території України з 01.04.2019 по 30.04.2019 року проводиться загальнодержавний місячник добровільної здачі вогнепальної нарізної, гладкоствольної, газової, холодної зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів.

Під час проведення цього заходу Козятинським ВП приймає від організацій, населення зброю, боєприпаси, вибухові речовини, які зберігаються без відповідних на це дозволів.

Громадяни, які добровільно здали в Козятинське ВП незаконно зберігаючу зброю, боєприпаси, вибухові речовини під кримінальну та адміністративну відповідальність не підлягають.

Відео дня

Зброя, яка підлягає реєстрації в поліції(мисливська нарізна, гладкоствольна, газова) після перевірки та відсутності даних про причетність до злочинів, може бути зареєстрована громадянами України відповідно до чинного законодавства.

Громадяни, у яких працівниками поліції буде виявлено та вилучено вогнепальну нарізну, і гладкоствольну, газову зброю, боєприпаси та вибухові матеріали підпадають під кримінальну та адміністративну відповідальність:

Ст. 263 Кримінального кодексу України та ст. 190,195-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Ст. інспектор з КОЗ у СДС Козятинського ВП ГУНП у Вінницькій області капітан поліції Ярослава Вовк

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Frag Ruslan

    уже все разогнались и побежали здавать )))

    Tatyana Kostiuk reply Frag Ruslan

    Особливо  на теперішній час.
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up