Карантин: що працюватиме та що буде під забороною у вихідні та будні? Інфографіка

Карантин: що працюватиме та що буде під забороною у вихідні та будні? Інфографіка
  • Уряд запровадив карантин вихідного дня.
  • Оприлюднили іфнографіку, що дозволяється та що під забороною.

В Україні повертаються до загальнонаціонального карантину замість адаптивного. Кабінет Міністрів ухвалив напрацьовані Міністерством охорони здоров'я України зміни до постанови №641 про карантин вихідного дня.

Відповідним рішенням вводиться жорсткий карантин з 14 листопада – 00:00 суботи до 00:00 понеділка, який буде повторюватися щотижня вихідними. Уряд запровадив карантин вихідного дня до 30 листопада 2020 року. 

Також протиепідемічні обмеження, які стосувалися помаранчевої зони карантину, тепер будуть діяти для всіх регіонів країни.

Відео дня

Термометр за тисячу і пульсоксиметр: нові дефіцитні товари

Лише продуктові магазини, аптеки і транспорт: запроваджують карантин «вихідного дня»

«Ми станемо банкротами»: під стінами козятинської міськради протестували підприємці

«Червоний» Козятин: про кількість хворих, електрички та життя міста
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up