Кавуни по 6 гривень за кіло, а дині — по 15: що по чому на козятинському ринку?

Кавуни по 6 гривень за кіло, а дині  — по 15: що по чому на козятинському ринку?
  • Скільки коштують фрукти та овочі на козятинському ринку.
  • Літо у розпалі. Тож на місцевому «хитрому ринку» багато фруктів та овочів.
  • Адже коли ж як не влітку можна збагатитися всіма необхідними вітамінами та мінералами.

За кілограм кавуна місцеві торгаші просять від 6 гривень. Запашна диня обійдеться козятинчанам від 15 гривень. Різниться ціна і на персики. За великий інжирний просять 70 гривень. А за нектарний — 40/50. Чорницю в Козятині продають від 100 гривень за кілограм. А от за голубіку хочуть 150. Чорна смородина 20 гривень баночка. Цікава ціна і кукурудзу. Херсонький качан коштує 10 гривень, а от козятинський на половину дешевший — 5. Цінові рекорди б’є червоний перець. За нього хочуть аж 70 гривень. Зелений дешевший — лише 30 гривень за кілограм. Тож, щоб іти на ринок за сезонними вітамінами козятинчанам слід довбре набити гаманець гривнями.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Valentina Shaidovska

    А де узяти грошей щоб набити гаманці ми ж не депутати ВР.
  • Анжела Андрієвська

    Шановний, авторе! З усією повагою до Вас і вдячністтю за інформативну статтю. Хотілося б і надалі читати Ваші дописи, але вони мають бути написані літературною мовою. Наша мова прекрасна і без русизмів! Дякую.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up