Кількість інфікованих козятинчан потроху знижується. Скільки хворіє та скільки одужало? Графік

Кількість інфікованих козятинчан потроху знижується.  Скільки хворіє та скільки одужало? Графік
Наразі в реанімації до апарату ШВЛ підключений один пацієнт

Статистика. На екваторі грудня кількість хворих козятинчан перетнула позначку в тисячу. За минулий тиждень на Козятинщині додалося + 35 нових інфікованих коронавірусом козятинчан. Станом на ранок середи, 23 грудня, кількість хворих на COVID-19 становила 1044 особи. Одужали 806 людей. Наразі хворіє 250 козятинчан.

Можна сказати, що ситуація з захворюваністю минулого тижня більш-менш стабілізувалася. Адже значних спалахів не фіксували. В основному за добу додавалося від одного до трьох інфікованих. Хоча два стрибки все ж було. Приміром, у минулу середу було 1009 інфікованих. А вже у четвер — 1019 (+10). П’ятнична статистика  збільшилася на три нових випадки (1022 осіб). А на День святого Миколая взагалі не виявили нових інфікованих. Проте, вже у суботу, 20 грудня, зафіксували другий незначний стрибок — за добу додалося +14 випадків (в порівнянні з листопадом, де було і по +40, це небагато). Наступні три дні кількість хворих збільшувалася на поодинокі випадки — з 20 по 22 грудня — по +1 новому випадку. А вже у середу, 23 грудня, кількість хворих на коронавірус козятинчан зросла на +6 випадків і становила 1044 особи

Яка ситуація з хворими в райлікарні?

Відео дня

— Станом на 23 грудня в ЦРЛ з підтвердженим діагнозом коронавірусу знаходиться шестеро пацієнтів та дев’ять з підозрою на захворювання, — розповів газеті завідувач інформаційно-аналітичного відділу ЦРЛ Руслан Петруца. — Крім цього, є ще вісім хворих з пневмоніями. Зауважу, що всі пацієнти з COVID та підозрами на нього, також йдуть з пневмоніями. Одна особа з підозрою знаходиться в реанімації, на апараті ШВЛ. 

За словами Руслана Петруци, на тижні був зафіксований і летальний випадок. Від коронавірусу помер 81-річний козятинчанин.

 

Додамо, що за інформацією сектору цивільного захисту райдержадміністрації, для надання медичної допомоги хворим та з підозрою COVID-19 в ЦРЛ сформували чотири команди медичних працівників, загальною кількістю 81 працівник. Всі застраховані. Заповнюваність ліжкового фонду Козятинської ЦРЛ для хворих COVID-19 та з підозрою на COVID-19 складає 18 %. Медичним киснем в лікарні забезпечено 105 ліжок, в тому числі за рахунок кисневих точок – 55, кисневих концентраторів – 50.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up