Кіно-казку в заході «кіно проти неба» замінили мультиком Сімейка Крудс-2

Кіно-казку в заході «кіно проти неба» замінили мультиком Сімейка Крудс-2

Кіно на траві в парку ліцею-школи Громадське об’єднання Ірини Колесник планувало показати ще до карантину, як тільки, карантинні обмеження були послабленні розважальний захід для дітей таки провели. Як то було у нашій розповіді

Після карантину глядацька аудиторія розважального заходу значно помолодшала. Дітям молодшого віку волонтери фонду Ірини Колесник роздавали браслети, які світилися. В зв’язку великою кількістю дітей перед організаторами розважального заходу постало питання, а яку показати кінострічку. Вирішили вийти з положення шляхом голосуванням. Підняттям рук чітко переможця чітко було визначено. Тоді вирішили провести голосування, як у «Караоке». В голосовому раунді мультик переміг.

Чи зрозуміють самі найменші глядачі, чому їх хотіла навчити дочка голови сімейства Гіп? Але те, що вони відірвуться від смартфонів і гаджетів - для дітей позитив.

Відео дня

Сама Ірина Колесник під час показу мультфільму сказала:

 — Ми до останнього не знали, що ставити на перегляд. Дуже багато малечі з батьками зібралося. Фільм-казка “Пекельна хоругва чи Козацьке Різдво” для більш старшого глядача. Цей фільм про українське козацтво з усіма шаманськими і магічними атрибутами, про українську ментальність і важливу роль жінок в житті України. Ми обов’язково покажемо. Ми тут не останній раз сказала вона.

Глядачі розділилися мабуть, на чотири категорії. Першим мультик був цікавим і їхня увага була на екрані. Другі дивилися мультик і шукали цікавинки в мобільниках. Треті, яких більше цікавила кіноказка, казали мультик ми бачили хотіли казку подивитися.  Четвертим показ мультика був не цікавим. Вони з розповідей своїх дідусів та бабусь знають, що у осінньо зимовий період дискотека була в будинку залізничників, а у літній у Пушкінському парку.

—То ви, що молодіжну дискотеку хочете? Запитали ми Ірину, Тамілу, Лідію, Сніжану та Наталію. 

— Так,  хочемо, — відповіли вони.

Прохання дівчат ми передали одному з організаторів «Кіно на траві» депутату обласної ради Павлу Пойді. 

— Ми думали над цим питанням, щоб після перегляду фільму провести дискотеку. Але ж досі діють карантинні обмеження. Фільм дивляться люди однієї родини. На дискотеці це буде молодь з різних сімей. Їх може, прийти на дискотеку значно більше, ніж на показ фільму. Наряд поліції вправі дати вказівку, щоб згорнути таку дискотеку,— сказав депутат

Зустріли подружню пару з дітьми, яка покинула розважальний захід. Запитали у представниці прекрасної статі сімейства пані Юлії. Ви також дискотеку хочете?

— Ні куди нам до дискотеки і показує на діток 9 та 8-ми років. Нам саме мультик й підходить.Тільки є з нами ще один у колясці. Їдемо додому, йому подобається домашній затишок.

А взагалі це добре, що в нашому місті знаходяться люди, які щось роблять для громади каже пан Леонід, який мав намір погуляти з песиком та побачив, що в парк ліцею-школи йде молодь сім’ями. Запитав у них, куди поспішають. Коли почув від них відповідь песика залишив вдома, а сам пішов знайомитися з організаторами кінопоказу

У Сокільцях дивилися кіно просто неба
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up