Кіно на траві: козятинська молодь зібралась біля третьої школи

Кіно на траві: козятинська молодь зібралась біля третьої школи
  • «Сила людей» вже декілька разів для місцевих глядачів влаштовує захід — кіно на траві.
  • Пізньою порою, коли на небі з’являються зірки, для малечі і їхніх батьків організатори демонстрували науково -гумористичний мультиплікаційний фільм “Лелеки”. 

До школи №3 суботнього вечора 27 липня з багатьох районів міста підходили козятинчани і гості міста. Не всі горіли бажанням дивитися мультик, як пані Світлана, але цей захід, як сказала вона сама, став для неї поштовхом побачити людей і себе показати.

Відео дня

— Коли ще є привід зробити вечірню екскурсію і зустріти стільки знайомих. Це здорово !— підсумувала вона. 

О 21 годині, як було намічено, захід не вдалося розпочато. Чекали на тих, хто трохи запізнився. 

Спочатку з промовою виступили організатори заходу Дмитро та Катерина  З їхніх слів стало відомо, що вони не брали б слово, якби не прочитали в соцмережах, що Мілані Монастирській потрібна ще одна операція. За програмою лікування йшло все до майже повного одужання та в останній момент виявились ускладнення. Тепер пацієнтці турецької клініки потрібна операція по пересадці кісткового мозку та дві хіміотерапії на яку треба як мінімум 40 тисяч євро.

—Тому цей захід є ще й благодійний, — сказали вони.

Катерина  в свою чергу нагадала дітям, що по завершенню показу мультфільму на них чекає три призи, які будуть розігруватися в лотерею. Братимуть участь в розіграші діти з зеленими браслетами на руці, які роздали учасникам лотереї до початку заходу.

Глядачі, які брали участь в заході не перший раз проявили винахідливість і забезпечили свої групи навіть сімейства ковдрами з підстілками. Зовсім комфортно себе почували троє хлопчиків, які запаслися  стільцями-розвальнями

Як добре стемніло почала відбуватися ротація прийдешніх. Молодь з дітьми дошкільного віку почали не значними групами розходитись.

Запитуємо пані Валентину чи цікавий їй захід? Чи будете порушувати режим малечі і залишитесь до кінця?

—Ні. — відповідає вона. — ми з подругами так планували: коли смеркне підемо додому. Захід для дітей хороший тільки нас дома папа чекає. 

Пані Наталія з п’ятирічною Дашею також після 22-ої зібралися додому. Запитуємо, чи донька мультики любить.

— Любить, — відповіла наша співрозмовниця. — Ми сюди потрапили випадково. Ходили до сестри і на декілька хвилин зайшли сюди.    .

Багато молоді з дітьми недобули до лотереї. Тільки менше людей в дворі школи №3 не стало. Одні молоді люди покидали мультиплікаційний захід, а на їх місце приходили інші. Така тенденція збереглася під час розіграшу лотереї. До речі, серед призів на заході був планер, який вправно літає, водяний пістолет та браслет на руку. Малеча, яка при розіграші лотереї не потрапили в трійку призерів, без подарунків не залишились. Їм на пам’ять про захід подарували неонові браслети.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Игорь Федоренко

    Даже в кадр попал)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up