Кінцевим акордом на Дні народження Козятина була молодіжна дискотека

Кінцевим акордом на Дні народження Козятина була молодіжна дискотека

Чим менше градусів ставало на дворі, тим більше з’являлося людей на площі. На 20 годину наших місцевих святкуючих та гостей міста було стільки, як кажуть в народі, не було навіть куди яблуку упасти.

Коли йдуть обговорення, якою має бути наша площа, то День міста показав, що на площі мало, що треба перебудовувати, а саме до пуття довести квітник, постелити бруківку і в центрі можливо зробити фонтан. Якщо на площі зробити зелені зони, то на свята така кількість людей зелені зони витопчуть чи доведеться перекривати не тільки вулиці Героїв Майдану і Пилипа Орлика, а й вулиці Винниченка та Грушевського. Це не проект від «RIA Козятин» —це лише інформація для роздумів.

Надвечір на місці свята був період, коли наймолодші святкуючі ще крутили кермо таких собі міні квадроциклів, а молодь стала розширювати майданчик для стоячих танців. Так і настав той момент, коли умовний автомайданчик був зайнятий святкуючими з надувними кульками та людьми, які прийшли на інших подивитися та себе показати

Відео дня

Наталія, Олексій, Віра. Іван, Вікторія, 4-и Тетяни, Інна, Василь, Валерій, хоч були в різних місцях площі сказали майже одне й те саме.

— Карантин настільки надоїв, що хотілося вийти між люди, — сказали козятинчани

На запитання, чим їм найбільше запам’яталося свято сказали, що неймовірною спекою. Щодо організації свята, то наші співрозмовники сказали, що все чудово. Одна лише Інна мала позицію, що можна було підготуватися й краще.

Ще раз зробили коло площею. Дівчатка школярки біля тиру, як півгодини тому міцно тримали приклади повітряних гвинтівок. В продуктових точках та лотках з напоями в рази побільшало клієнтів. А до сцени вже й добратися. Мусили з дозволу організаторів та самих артистів піднятися на сцену.

Наостанок підійшли до поліцейських, які чергували на площі. Поцікавились скільки їхніх екіпажів забезпечують громадський порядок на святі.—

— Тут не екіпажі тут весь райвідділ працює, — сказав поліцейський.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Микола Олександрович

    цікаво, чому дискотека тримала до 23 год, хоча була заявлена до 22 год, і що думають мусора з приводу такого порушення громадського спокою

    Микола Олександрович reply Микола Олександрович

    *тривала

keyboard_arrow_up