«Кістки докупи склали. Попереду пластика та витягування ноги»: Тетяна Цимбарович розповіла про стан доньки

«Кістки докупи склали. Попереду пластика та витягування ноги»: Тетяна Цимбарович розповіла про стан доньки
На фото Діана в столичній клініці «Охматдит» з мамою. Поруч — великий сірий ведмідь, який дівчині подарував брат на 8 березня
  • Лікарі вже близько місяця борються з наслідками нещасного випадку, що трапився з Діаною Цимбарович. Життю дівчини вже нічого не загрожує, а от тіло, яке сильно травмувалося вагоном вантажного поїзду і досі відновлюють. На жаль, потрощену ліву руку медикам довелось ампутувати. А от ногу дівчини врятували.

 Звісно, попереду ще багато процедур та операцій, але головне — Діана буде повноцінно ходити на власних двох. Лікарі дають хороші прогнози.

Наразі Діана знаходиться в столичній клініці Охматдит. Про те, як почуває себе 17-річна козятинчанка, нам розповіла її мама Тетяна Цимбарович.

— Нам трохи легше, ногу ще рятують, — каже Тетяна Анатоліївна. — Будуть її витягувати, робити пластику кістки, бо ту, що була дуже потрощена, повибирали. 

Відео дня

Діані час від часу, коли набирається гній і нога напухає, роблять процедури по його відкачуванню. Щоденні перев’язки. На тижні лікарі мають збирати консиліум і ставити на пластику. Бо на нозі є такі ділянки, де немає шкіри. Кістки докупи склали, шматок тільки забрали посередині, де вони були неживі. 

За словами Тетяни Цимбарович, до фінансової допомоги на лікування доньки долучилось козятинське залізничне училище (Діана навчається на першому курсі на повара-кондитера), колеги по роботі. Дівчину підтримують її друзі, з якими вона переписується. Діана вчиться володіти правою рукою (нагадаємо, вона лівша). Потроху пише та малює. Прооперована рука вже загоюється, зняли шви.

— Я біля неї постійно, навіть на секунду не відходжу, — каже Тетяна Анатоліївна. — В доньки з'явився страх, боїться сама залишатися в кімнаті. Вона лежить, сидіти не може. До того ж з’явилися фантомні болі, руку чує.(Фантомний біль – явище яке описують як відчуття, якого зазнає особа стосовно кінцівки чи органу, що фізично не належать до тіла - Вікіпедія). Приходить психолог. Взагалі лікарі кажуть, що вона в нас бойова дівчина.

З великою повагою Тетяна Цимбарович звертається до всіх небайдужих людей, які вже допомогли родині та підтримали коштами. Жінка щиро за все дякує. А також просить допомоги на подальше лікування доньки та госпіталізацію.

— Багато грошей пішло у вінницькій лікарні. Тут лікування практично безкоштовне. Але наприклад, ми купуємо знеболююче, витратні матеріали для вакуумних процедур. Наші гроші вже закінчуються, залишилось ще пару тисяч гривень.

 

              Оновлена картка ПриватБанк

    5168 7574 2581 6123  Тетяна  Цимбарович

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Lyudmila Sivak

    +++++++
  • Artur Edu

    Діана навчаЛАся на першому курсі.

    Треба думати, а не переходити у недозволеному місці!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up