Киця Марфа прихистила кошенят, маму яких збила машина

Киця Марфа прихистила кошенят, маму яких збила машина
Скріншот з відео Людмили Швець
  • Зоозахисники шукали кішку-годувальницю для маленьких кошенят. Тваринок знайшли хлопчики, які гралися на вулиці.

  • Маму кошенят збила машина.

  • Самі кошенята ще зовсім маленькі - вони тільки-но розплющили очі.

Поки зоозахисники з громадської організації “Сіромашка” шукали через соцмережі кішку, яка може вигодувати кошенят, чотирилапих забрали до перукарні. Їм купили молоко і поїли з піпетки. Зовсім скоро на одне з повідомлень зоозахисників відгукнулися Тетяна та Олександр. Вони сказали, що їхня кішка Марфа готова прихистити кошенят.

- Дуже гарні люди з добрими сердечками, - розповідає Людмила Швець, зоозахисниця. - Марфа ще годувальниця, але в неї вже кошенята свої попідростали. Дякувати Богу, вона їх прийняла.

Тож тепер малюки зростають біля нової мами. Марфа дуже турботлива і прийняла кошенят, як своїх рідних. Щойно їх поклали до неї, почала їх вмивати.

Відео дня

Людмила каже, що у весняно-літній період подібні випадки, коли кошенятам чи цуценятам доводиться шукати маму-годувальницю, трапляються доволі часто. Тільки за це літо було вже чотири подібні ситуації. Буває, що маму-тварину збиває машина. Часом цуценят та кошенят просто викидають на вулицю. Зовсім нещодавно маленьких цуценят знайшли у селі Козятині біля кладовища. Їх прихистили у Верболозах.

- Щенятка були ще сліпі, - розповідає Людмила. - Не знаю, скільки вони там пролежали. Але ми їх забрали і відмили. Щодві години вночі вставали годувати. На ранок я прочитала СМСку, дівчинка написала, що можете привезти. То ми чоловіком швидесенько, бо кожна хвилинка дорога. Завезли їх у Верболози.

Щенята пробули там певний час. А потім їх віддали у добрі руки.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up