Київські будівельники міст по Білоцерківській здадуть в експлуатацію до Нового року

Київські будівельники міст по Білоцерківській здадуть в експлуатацію до Нового року
  • Броварська будівельна компанія 112, яка виграла тендер на ремонт мосту через колії на Білоцерківській трасі, має намір завершити всі ремонтні роботи і здати міст в експлуатацію на 4 місяці раніше наміченого сроку.
  • Про подробиці ремонту мосту на трасі Н2(М 06) наша розповідь

Закрили міст вечором 18 вересня. Останньою автівкою, яка проїхала старою спорудою був бетоновоз Вінницької будівельної фірми. Зранку, 19 вересня, розпочались роботи по демонтажу дорожньої розвалюхи. Роботи проходили ударними темпами, на що самі будівельники казали «так ламати не будувати». Декілька тижнів у них не було чіткої відповіді, коли ж планується здача мосту в експлуатацію. Мовляв, усе залежить від примх погоди.  

Тільки коли на будівництво мосту приїхали телевізійники «Телеграм каналу» виявилось, що будівельники планують здати об’єкт в експлуатацію в грудні місяці цього року. День відкриття нової споруди поки ще невідомий, але будівельники планують відкрити міст ще до Нового року 2021 року

На четвер,19 листопада, планується завершити монтаж 44 метрової конструкції. Потім спеціальними домкратами металеву конструкцію будуть сунути на місце мосту. Така операція має зайняти 3-4 дні. Коли конструкцію поставлять на місце, його припіднімуть і з -під нього виймуть приладдя, по якому конструкцію передвигали. Хто був біля дорожньої комунікації, то бачив на скільки новий міст має стати вищим від свого попередника. Виявляється, що каркас мосту встановлять на залізобетонні опори і він стане в рівень з дорогою. До речі, металеві балки на наш міст привезені з Миколаївського суднобудівного заводу «Океан». Вони розраховані на проходження мостом автівок зернотрейдерів.

Відео дня

Щодо розмірів каркасу споруди, то будівельники вже знають точну ширину мосту — вона в сумарному вимірі дорівнюватиме не 14, як повідомлялося раніше, а 12,5 метра. 9 метрів проїжджа частина, по 4 з половиною метри на кожну проїжджу полосу і 3-и метри на пішохідні переходи, по півтора метри з обох боків. Пішохідний перехід матиме асфальтне покриття і його від проїжджої частини буде розділено відбійником. З боків залізниці пішохідний перехід буде надійно прикритий щитами. Сама проїжджа частина буде мати асфальто-бетонну основу.

Внизу біля опорних балок і біля колій будівельники приберуть сміття яке з’явилося внаслідок демонтажу мосту і підготують місце для трав’яного покрову. Схил  мосту будівельники не бетонуватимуть.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up