Київстар ТБ чи безплатні сервіси: де краще дивитися спортивні трансляції? (Новини компанії)

Київстар ТБ чи безплатні сервіси: де краще дивитися спортивні трансляції? (Новини компанії)

У наш час, коли практично кожен має доступ до інтернету, у багатьох виникає дилема: навіщо користуватися послугами платного телебачення, якщо майже все можна знайти у всесвітній мережі.

Якщо ви також замислилися – варто дивитися Євроспорт онлайн на безкоштовному сервісі чи скористатися послугами платного телебачення від Київстар, давайте разом з’ясовувати плюси та мінуси кожного із цих варіантів.

Безкоштовні трансляції спортивних подій: плюси та мінуси

В світі великого спорту періодично відбуваються події, які прагнуть подивитися навіть ті, хто зазвичай не проявляє особливої цікавості до спортивних змагань. Фінальна гра національної збірної, боксерський поєдинок за чемпіонське звання, виступ українських спортсменів на Олімпіаді – події, які змушують багатьох відкласти усі справи та затамувавши подих вболівати за своїх.

Якщо врахувати, що далеко не всі провайдери транслюють спортивні події на телеканалах, глядачам доводиться шукати доступні варіанти. Чимало з них в бажанні зекономити вибирають безплатні онлайн-ресурси. Проте безкоштовний доступ до контенту зазвичай виявляється єдиною перевагою такого варіанту. А от мінусів вкрай багато:

А коли мова йде про найбільш гострі моменти поєдинку, то втрата якості зображення навіть на долі секунди може зіпсувати враження від усього матчу. В цьому плані платне телебачення суттєво виграє.

Переваги онлайн-телебачення Київстар

Цифрове онлайн-телебачення та доступ до бібліотеки різножанрового відеоконтенту – послуга, яку своїм клієнтам компанія Київстар надає з 2019 року. На сьогодні провайдер входить в ТОП найпопулярніших в Україні. Чому глядачі вибирають Київстар ТБ? Цьому є немало пояснень:

До того ж, Київстар ТБ – це ще й економічно вигідно, оскільки підключення послуги безкоштовне, а тарифні плани значно нижчі, ніж ціни на інші платні ресурси, які транслюють спортивні події у високій якості.

keyboard_arrow_up