Класи ще холодні: коли у козятинських школах відновиться навчання?

Класи ще холодні: коли у козятинських школах відновиться навчання?

З понеділка, 15 лютого, учні Козятинської територіальної громади навчаються у звичному режимі. Відновили підвіз до всіх навчальних закладів, розташованих в сільській місцевості, і діти знову сіли за шкільні парти.

Нагадаємо, через снігову негоду на минулому тижні учні навчалися дистанційно.

Що стосується козятинських міських шкіл, то від сьогодні на дистанційному навчанні знаходяться учні першої школи та ліцей-школи. 

Як повідомляють в козятинській ТГ,  температура на подачі підвищилась до 44-52 градусів, але класні кімнати не встигли прогрітися і температура в них все ще не відповідає санітарним нормам, затвердженим Державним регламентом: у класах першої школи 13-15 градусів, а у кабінетах ліцею-школи — трохи вище 16 градусів. Відомо, що теплопостачальник змінив паливо: декілька днів котельня, що опалює цей навчальний заклад, використовує вугілля. Тож у ліцеї планується відновити навчання 16 січня, в першій – 17 січня.

Відео дня

Що стосується котельні, що опалює шосту школу, то там палива бракує будь-якого. У навчальному закладі значне пониження подачі тепла – лише 20 градусів. При такому температурному режимі навчальний процес неможливий, тож школу переведено на дистанційну форму навчання до покращення ситуації.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Катя Аксьонова

    А чого пишеться про січень, якщо зараз лютий?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:28 Синоптики попереджають про грозу 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up