​​Книги з новорічною атмосферою: добірка, яку рекомендує психолог

​​Книги з новорічною атмосферою: добірка, яку рекомендує психолог
  • Практичний психолог Юлія Ворман поділилася книгами, які вона рекомендує прочитати. У добірці три роботи наповнені новорічною атмосферою.

Книги з новорічною атмосферою

  • «Різдвяний пес», Глаттауер Даніель

Макс ненавидить Різдво, а тому вирішив врятуватися від свята втечею, полетівши на Мальдівські острови. Але виконати геніальний план заважає його собака Курт, якого нема з ким залишити. Курт невибагливий і більше спить, ніж не спить. Улюблений стан пса – стан абсолютного спокою. Катрін, з якою Макс познайомився в інтернеті, на Святвечір виповнюється тридцять. Її мати й батько ніяк не можуть змиритися з тим, що дочка досі не знайшла обранця: бажано чоловіка елегантного, розумного, з доброї родини, з добрим достатком, добрим смаком і добрими манерами — загалом справжнього джентльмена. І тут на горизонті з'являється Курт зі своїм дивним господарем.

  • «Різдво з червоним кардиналом», Фенні Флегг

Живеш, плануєш, відкладаєш гроші на відпустку, а тоді… Невтішний діагноз ставить крапку в планах. Від свого лікаря Освальд дізнається, що жити йому лишається небагато. Буденні проблеми враз стають смішними й неважливими. Освальд вирішує: до дідька похмурий Чикаго! Попереду — Різдво. Останнє для Освальда. І зустріти його він планує в чарівному віддаленому містечку під назвою Лост-Ривер. Здається, що навіть час забув про це місце. Тут листоноші пересуваються човнами, а місцеві жінки — членкині таємничої спільноти, яка підпільно робить добрі справи. Люди неспішні й загадкові, і в повітрі витає аромат лимонного пирога. Одного дня Освальд зазирає до місцевої крамнички, в якій мешкає пташка. Маленька червона пташка на ім’я Джек. Та це лише одне з див, які чекають на Освальда в Лост-Ривері. Усе-таки він опинився тут зовсім не випадково…

Відео дня
  • «Напередодні Різдва», Розамунда  Пилчер

Волею випадку перед Різдвом у старому провінційному будинку збирається строката компанія, п'ятеро осіб різного віку, різних занять й інтересів. Один пережив тяжку втрату, в іншої розбите серце, третій на межі розлучення... Загалом, у кожного свої прикрощі та печалі. Але може, їх розвіє тепло палаючого каміна, аромат щойно звареної кави і дальній гуркіт прибою? П'ять історій сплітаються в одну різдвяну казку, таку тиху, як падає сніг за вікном. Цей чарівний час напередодні Різдва всім дарує обіцянку щастя, і саме очікування дива стає кращим різдвяним подарунком..

 

Читайте також:

У скільки обійдеться накрити новорічний стіл. Ціни та аналітика

Після «відбою» тривоги залунали колядки: у будинку культури вдруге відбувся «Вертеп»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up