Кого беруть сумніви, перевіряйте. Ми — перевірили

Кого беруть сумніви, перевіряйте. Ми — перевірили

Повертаючись до надрукованого

Дмитро Артемчук

У №29 газети “RIA Козятин” 19 липня була надрукована стаття “Що відчули козятинці на День міста”. Деякі мешканці нашого міста звернулися до редакції і повідомили, що вважають не об'єктивною оцінку  “лісапетному” гурту. “Артисти виступили вище всяких похвал”, — кажуть окремі люди.

Для тих, хто навіть не читав статтю, а чув різні перемови, повідомляю, що про  поганих артистів в статті автора не було навіть натяку. Вокальна частина їхнього виступу дійсно на високому рівні. Мова йшла за те, що у них не лади з гумором. Гумор, він тоді гумор, коли смішно всім і всі від того жарту задоволені. Коли один регоче, а інший відчуває якусь неповноцінність вислову, то не гумор. А які в нас жінки, можуть говорити тільки козятинські чоловіки. Які в нас чоловіки і до чого можуть дістати, судити тільки жінкам тих чоловіків. Дехто погоджується, що з гумором не все гаразд, та на концерт місцевих артистів, кажуть, ніхто не прийшов би. Можливо й так, сперечатися не будемо.

Відео дня

Зразу пригадується недавнє свято Купала. Ой, скільки приїхало люду дивитися на наші місцеві знаменитості! В Журбинцях, мабуть, в три рази людей було більше, ніж на площі. А ви кажете, що на місцевих зірок не підуть. Так вже ходять. Навіть, якщо допустити, що виступ “Лісапетників” сподобався всім, хто був на площі, то це трохи менше п’яти відсотків від всіх мешканців міста.

Ніхто не буде заперечувати той факт, що навіть з чотирьох учасників лотереї до Дня міста, трьох лауреатів премій довелось викликати по телефону.   

Перш ніж писати, що відчували люди на День міста, ми запитали думку людей, що були на площі, мешканців міста на окраїні Козятина. Більшість людей взагалі не розуміють подібні заходи у воюючій країні. “Відзначати свято потрібно, тільки не з таким розмахом, а значно скромніше”, —кажуть люди, які знають стан справ у місті.

“Батальйонівки” взяли гонорар, всілись на “лісапети” та й поїхали. А в зубопротезному стоїть в черзі інший батальйон, якому без зубів аж ніяк. А їм вже трохи натякають, якщо міська влада не переведе кошти на рахунок їхньої установи, то міські жителі будуть платити повну вартість послуги.

Закінчилися гроші на лампочки і Козятин в повній мірі не освітлюється, зате на гастролерів гроші знайшли, не задумуючись, а чи потрібна така забава.

Перш ніж давати оцінку газеті “RiA-Козятин” відносно  висвітлення подій, хоча б читайте, що пишемо і вдумуйтесь у глибокий сенс.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up