Коли чоловіки брешуть, вони роблять це гідно не для загальної користі. Для особистого збагачення. Обманює Пузир, ще нагліше — Лівшиць

Коли чоловіки брешуть, вони роблять це гідно не для загальної користі. Для особистого збагачення. Обманює Пузир, ще нагліше — Лівшиць

На тему задимлення міста і гармидеру від громади

Намагалася провчити міського голову і присобачити його на ланцюг, щоб він відмовився від лобіювання інтересів свого партнера по бізнесу (теплогенеруючої компанії Козятина) незначна кількість тих, хто прямо потерпає від диму.

Це ті козятинчани, що мешкають у багатоповерхівках. При тому, що вони не отримують тепла від котелень, але дим їм впарили: дихати безкоштовно.

Відео дня

Така собі безкоштовна послуга, яку не замовляли. Рвали на собі сорочки і дерли горло представники депутатського корпусу. Але і вони задихаються, живуть у депресії і нічого не роблять. Я таких громадян нарікаю населенням, вихованим окупантами.

Вони мріють і шкодують, що вибрали голову міста не того, на що надіялись. Вони мріють, що його перевиберуть, тобто шкодують про минуле і мріють про майбутнє. Цвіріньканням про майбутнє, вказуючи на недоліки Пузиря, наживають популістичний передвиборчий капітал. А на ділі нічого не пропонують і не міняють.

У штабі Козятинських партизан інше бачення: “Живи в моменті тут і зараз. Перестань, не шкодуй про минуле і не мрій про майбутнє, адже ти того не знаєш, що станеться в наступну секунду. Жаль про минуле, надія на майбутнє — все це марня”.

Саме за таким принципом живе міський голова Пузир, священик-депутат, що мовчить. Депутат, що не голосує або утримується. Усі вони отримають своє вже і зразу, бо їх позиція вже узгоджена і оплачена. А що громаді, людям? Ніц нічого, крім жалю за зроблений вибір та мрія про якесь примарне майбутнє.

Ми з’єднались зі світовими консалтинговими теплогенеруючими компаніями. Сучасні технології на основі розвитку науки і практики та здешевленої теплової енергії повністю під нуль вирішують питання диму. Він зникне, як мають зникнути всі котельні недорозвинутого соціалізму.

Що для цього необхідно? Відібрати бізнес у голови міста! Звільнити Лівшиця (гальма комунізму). Пролюструвати депутатів, за винятком 12 осіб. Міськвиконкому укласти угоду зі штабом Козятинських партизан і ми викладемо стратегію розвитку отримання дуже дешевого контрольованого тепла. Роботу проведемо на основі виробничих потужностей міста. Надамо і створимо сотні робочих місць із заробітком не менше 15 тисяч гривен з усім соціальним пакетом. До нас, переконаний, потягнуться всі власники приватних будівель. Промислового призначення. До нас за досвідом прийдуть, приїдуть іноземці. Голови інших громад.

Нам ніхто і ніщо не заважає реалізувати проект зміни міста. Але замовником може виступити лише громада, бо очолювана міським головою влада живе сьогодні і зараз. Він не мріє, він заробляє.

З уповноваженим від штабу Козятинських партизан ви можете сконтактувати через редакцію газети за адресою: вулиця Незалежності, 39, Козятин (приміщення пошти).

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрей Тимощук

    Вопрос стоит острый и актуальный, но статья выглядит как самопиар. Нужно заставить власть делать что-то с дымом, а не решать кто главный!
  • Чорна п'ятниця

    Ха-ха-ха. Коротше кажучи 90-ті повертаються: віджати бізнес у одних в свою користь.

    Влад Лісовий reply Чорна п'ятниця

    І це правда
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up