Коли рефері бувають сліпими...

Коли рефері бувають сліпими...

Козятинський “Моноліт не зміг обіграти суддів

Гравці козятинського ФК проводили гостьовий матч у Немирові минулої суботи. Їхніми суперниками були футболісти місцевої “Агро-Астри”. Рахунок зустрічі 1:1.

Це була гра 8-го туру обласної першості у вищій лізі. Команда з Козятина, як і в попередній зустрічі, виступала майже в оптимальному складі. Бракувало тільки двох захисників основного складу. Їм тренери знайшли заміну і монолітівці домінували на футбольному полі весь перший тайм. У середині першої половини гри козятинці мали відкривати рахунок. У карному майданчику господарів поля був зупинений не дозволеним прийомом Олексій Тверезенко. Та свисток арбітра в тому епізоді  промовчав. Козятинці нарощували тиск на ворота своїх суперників і були близькими, щоб піти на перерву, повівши в рахунку. Та перший тайм так і завершився з нулями на табло.

Початок другої сорокап’ятихвилинки проходив з перемінним успіхом. Обидві команди грали в атакуючий футбол з деякою перевагою в гостроті атак козятинських спортсменів. Гол, як кажуть, назрівав. І в одній з атак “Моноліта” Олексій Тверезенко ударом головою замкнув передачу свого партнера по команді. Так рахунок став 0:1. Ближче до завершення матчу гості збавили атакувальний порив, зосередившись на захисті власних воріт. Та, маючи в захисті гравців дублерів, “Моноліт” не втримав переможний рахунок.

Відео дня

На третій доданій суддею хвилині до основного часу господарі зрівняли рахунок, і він став 1:1. Розігравши м’яч з центру поля, Олександр Ковальчук ударом з середньої відстані забиває гол у ворота команди з Немирова. М’яч, попавши в поперечину, пересік лінію воріт і відскочив у поле.

Гравці бачили м’яч у воротах “Агро-Астри”, а обидва рефері цього не помітили. Не помітили гол. Не помітили пенальті у ворота господарів. За що справедливо за своє суддійство отримали трійку від інспектора матчу. Арбітрам поставлена справедлива оцінка. От тільки козятинським футболістам двох втрачених очок ніхто не поверне.   

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up