Коли збираються усі класні виконавці команди, чекай хорошого футболу

Коли збираються усі класні виконавці команди, чекай хорошого футболу

Наші виграли 4:0

У суботу, 30 вересня, в наше місто приїхали футболісти з Теплика. Вони були гостями гравців Козятинського “Моноліту". Спортсмени “Орлівки” мали в своєму активі тільки чотири залікові очки, тому налаштовувалися на перемогу над господарями поля. Це була гра сьомого туру обласної першості у вищій лізі.

Крім футболістів в наше місто приїхали й поважні гості з обласної федерації футболу, щоб у святковій церемонії вручити посвідчення тренера Руслану Гуменюку. Отож ліцензований тренер отримав ксиву від делегата матчу Олександра Віскера.

Перед початком гри футбольні фани “Моноліту” були в доброму настрої. Адже команда вийшла на розминку майже в оптимальному складі. Лише двоє гравців основного складу в цей вечір не вийшли на поле.

Відео дня

Коли збираються усі класні виконавці команди, чекай хорошого футболу. Козятинці перемогли з рахунком 4:0. Але це не означає, що перемога гравцям “Моноліта” далася легко. Початок гри навіть був за гостями. Вони мали в цій зустрічі чудову нагоду відкрити рахунок. Та коли футболіст “Орлівки” перекинув м’яч через воротаря козятинського клубу, за стража воріт зіграла поперечина і спортивний снаряд відскочив у воротарський майданчик. Там м’яч і став здобиччю голкіпера.

Після цього епізоду козятинські футболісти вирівняли гру і на тривалий час перехопили ініціативу. І в одній із атак монолітовець Андрій Хрищенюк забив перший м’яч у ворота гостей. Через декілька хвилин Віктор Жук подвоїв рахунок. А Сергій Бойков забив красень гол зі штрафного. М’яч після його удару описав дугу і опинився в правому верхньому куті воріт гостей.

З таким рахунком і завершилась перша половина зустрічі.

У другому таймі відчувалося, що козятинці грають по результату — зосередившись на обороні власних воріт. Коли результат є, можна й експерементувати. Та як самі гравці команди, так і тренер ФК клубу знають, що в їхньому колективі атака, це складова успіху. Можливо й тому в другому таймі був забитий тільки один м’яч Андрієм Веретинським з одинадцятиметрової позначки. Так рахунок став 4:0.

Хочеться відзначити, що бригада суддів добре впоралась зі своїми обов’язками. Приємно, коли арбітри не допускають помилок, що впливають на результат матчу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up