«Колос Мрія» та «Локомотив» порадували своїх прихильників

«Колос Мрія» та «Локомотив» порадували своїх прихильників
  • У неділю  6 жовтня на стадіонах “Колос” що в Махнівці та на стадіоні “Локомотив” грали в футбол команди хліборобів та залізничників. Маючи в суперники сильних опонентів обидва колективи Козятинщини хоч і завершили в нічею та показали гру яка подобається любителям футболу.
  • “Колос Мрія” та “ДЮСШ-3 з Івано-Франківська зіграли без забитих м’ячів.
  • “Локомотив” розійшовся миром з ФК “Турбів” 1:1

Спортсменки «Колоса Мрії» в грі з Іванофранківчанками мали достойного суперника.

Наші дівчата хоч мали протягом матчу перевагу в контролі м’яча та в цілому гра проходила між карними майданчиками. Гра була такою, що переможе, той хто перший поведе в рахунку. Близькими до успіху були саме наші землячки. Тільки в самому небезпечному моменті щоб відкрити рахунок за команду гостей зіграв каркас воріт. Ось як прокоментував гру своїх вихованок тренер команди Микола Бабюк.

Відео дня

— Грою дівчат, яку вони показали на полі, я задоволений. Я незадоволений результатом, який показала команда. Цей матч ми мали вигравати. Вірніше були близькими, щоб виграти його Треба віддати належне нашим суперницям. Вони самовіддано грали в обороні. Я б сказав — це була гра рівних суперниць за класом ,де нам трохи не повезло з реалізацією, де ми мали забивати м’яч у ворота.

Порадував футбольних фанів “Локомотив” Вони весь матч володіли ініціативою на полі проти грізного  ФК “Турбов”. Того самого “Турбова” який розгромив смугастих в десятьох коли “Локомотив” тільки формувався як команда. В цій грі команда залізничників вже була гідним суперником турбівцям. Козятинчани  відкрили рахунок після подачі кутового. Пропустили наші земляки гол у відповідь з одинадцятиметрової позначки. Рахунок 1:1 зберігся до кінця матчу. За нічию в турнірну копілку “Локомотив” поклав лише один бал. Компенсацію від вболівальників вони отримали в три пункти.  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up