Команда народних обранців області стали бронзовими призерами

Команда народних обранців області стали бронзовими призерами
  • Гравці. Команда депутатів, серед яких були гравець і тренер «Моноліта», стала призером на VIII всеукраїнській спартакіаді депутатів усіх рівнів. Поступилися чемпіонам шести останніх років — прикарпатцям. Та сумчанам, які завоювали срібні нагороди

Минулого тижня в місті Чорноморську, що в Одеській області, на стадіоні «Шкільний» пройшла всеукраїнська спартакіада депутатів Верховної Ради, Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, селищних та сільських рад. Усього взяли участь у спартакіаді понад 300 обранців.

Слуги народу Одеської, Вінницької, Житомирської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-франківської, Рівненської, Полтавської, Харківської, Львівської, Сумської, Черкаської, Чернігівської, Чернівецької та Київської областей змагалися за кращу команду спартакіади.

Проходили спортивні змагання в п’яти видах: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки.

Відео дня

Команда Вінниччини на змаганнях посіла третє місце і стала бронзовим призером спартакіади.

Окрасою чотириденного змагальницького марафону стали фінальні змагання з футзалу. У манежному футболі за схемою 4+1 виступали двоє наших земляків. Це тренер «Моноліта», депутат міської ради Павло Луцюк та гравець козятинської команди минулого року, депутат обласної ради Юрій Максименко.

Наші земляки змагалися в групі разом із командами Одеської, Рівненської та Харківської обл. Вінничани на старті турніру обіграли харків’ян. з рахунком 2:1.

У другій грі вони поступилися рівненцям із рахунком 1:3. У заключній грі групового турніру наша команда перемогла одеситів із рахунком 5:2 і вийшла в півфінал із другого місця.

У півфіналі вінничани на останніх хвилинах матчу поступилися Івано-франківцям 0:1. У боротьбі за третє місце наша команда взяла реванш над футболістами Рівненської області з рахунком 3:2.

Саме за вдалого виступу футболістів та шахістів команда Вінниччини здобула загальнокомандне третє місце на Всеукраїнській спартакіаді.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up