Команда вагонного депо (експлуатація) — з золотом!

Команда вагонного депо (експлуатація) — з золотом!

У суботу, 24 листопада, в спортзалі залізничного училища пройшов футбольний турнір..

У ньому взяли участь чотири команди, які за коловою системою визначали чемпіона чергового етапу ХVI спартакіади серед колективів, організацій, підприємств, установ міста з міні-футболу. Проходили матчі за системою скороченого часу (15 хвилин тайм).

Першими на манеж спортзалу залізничників вийшли команди м’ясокомбінату та ВЧДЕ-3. У цій зустрічі переконливу перемогу здобули спортсмени вагонної служби з рахунком 12:3. У другому поєдинку жереб звів команди локомотивного депо та міської ради. Ця захоплююча гра завершилась перемогою провладних футболістів з рахунком 3:2.

Відео дня

Наступними на манеж вийшли гравці м’ясокомбінату та міської ради. У цій зустрічі, як і в попередній, перемогли міськрадівці з рахунком 5:3.

Потім вагонники переграли футболістів-локомотивщиків з рахунком 6:1. Після чотирьох проведених ігор визначились лідери турніру і команди, які грали за 3-4 місце.

За бронзу на манеж вийшли футболісти м’ясокомбінату та локомотивного депо. Ця захоплююча зустріч сподобалась самим учасникам матчу. Адже команди демонстрували відкритий футбол, в якому обидва спортивні колективи забили за 30 хвилин 17 голів. Рахунок зустрічі 12:5 на користь спортсменів команди з м’ясокомбінату.

У заключній 6-ій грі турніру визначався чемпіон.

Футболісти ВЧДЕ-3 та міської ради, які набрали по 6 очок, розіграли золоті нагороди. Перемігши своїх суперників з рахунком 6:0, чемпіоном зимового футболу серед колективів, організацій, підприємств і організацій міста стала команда ВЧДЕ-3.

Срібні нагороди та друге місце в провладної команди, бронзові нагороди в сильної команди м’ясокомбінату. Замкнули четвірку кращих команд спартакіади футболісти локомотивного депо. Привітав та нагородив грамотами та медалями учасників турніру начальник міського відділу фізичної культури та спорту Павло Луцюк.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up