Комендантський час не змінять, а при тривозі всі в укриття: про обмеження на Трійцю та поминальні дні

Комендантський час не змінять, а при тривозі всі в укриття: про обмеження на Трійцю та поминальні дні
  • Днями відбулась міжвідомча нарада представників військової адміністрації та правоохоронців Вінниччини з членами ради церков та релігійних об’єднань.
  • Обговорювали формат проведення богослужінь на Трійцю та у поминальні дні.

Представники силових структур та релігійних громад узгодили питання взаємодії усіх відомств щодо забезпечення публічної безпеки під час відзначення релігійного свята та поминальних днів.

— Всі розуміють бажання вірян взяти участь у заходах, однак обмеження встановлені військовим станом не скасовуються, — повідомляє Поліція Вінницької області

Також додають — комендантська година з 00.00 до 05.00 не змінюватиметься. При оголошенні сповіщення про повітряну тривогу, всі віряни зобов’язані перейти до найближчих укриттів.

Відео дня

Біля кожного храму нестимуть службу поліцейські. Громадяни можуть звернутися до правоохоронців за допомогою або повідомити про підозрілих людей чи об’єкти.

— Маршрути патрулювання поліцейських будуть наближені до релігійних споруд та прилеглої до них території аби богослужіння пройшли безпечно. У цілодобовому режимі працює ситуаційний центр обласної поліції, слідчо-оперативні групи поліції, групи документування, кінологи та вибухотехніки.

Довідково

Читайте також:

«Це може врятувати життя». Козятинчанам нагадали мапу укриттів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up