Коментар начальника районного управління освіти Аліни Діденко щодо Кордишівської школи

Коментар начальника районного управління освіти Аліни Діденко щодо Кордишівської школи

— Щодо ситуації, котра висвітлена у зверненні батьків Кордишівської школи, можу прокоментувати, що дійсно забезпеченість учителями навчальних закладів району (не тільки Кордишівської школи) є на сьогодні проблемним питанням.

Вчителі, котрі перестали працювати в Кордишівці, мали різні підстави щодо цього. Хтось вийшов на пенсію, хтось розрахувався за станом здоров’я, хтось очолив інший навчальний заклад. Але це сталося ТОЧНО не за ініціативи директора школи. На сьогоднішній день молодь, котра закінчила педагогічний вуз, не поспішає йти на роботу в школу, а тим паче в сільську.

Наведу приклад: у попередні роки ми приймали на роботу в районні школи до 20 молодих спеціалістів, а в цьому році їх прийшло всього 6. Як наслідок, ми маємо дефіцит педагогічних кадрів і не тільки в Кордишівці.

Щодо техперсоналу, то це питання  належить виключно компетенції директора школи, але, наскільки я освідомлена, то там дійсно були значні недоліки в роботі ряду працівників, котрі після з’ясування обставин, виявили бажання звільнитись. Про те, що з батьків збирають кошти на ремонт за ініціативи адміністрації Кордишівської школи, я не підтверджую, так як у мене таких даних немає. Усі директори знають мою позицію щодо цього і я впевнена, що жоден з них не допустить у своїй роботі подібного. Інше питання, що самі батьки в окремих класах окремих шкіл за власної ініціативи хочуть допомогти навчальному закладу у проведенні ремонту, але все це відповідним чином оформлено і оприлюднено.

Відео дня

Звичайно, якщо звернення батьків буде направлено у відділ освіти, то ми негайно в цьому розберемось. І на завершення - звернення, щодо роботи Кордишівської школи надходять у різні інстанції і не тільки при роботі нинішнього директора, а й попереднього також. Можу зробити висновок, що все, що робилось, робиться і буде робитись у цьому навчальному закладі, завжди буде комусь не подобатись, але для того ми і працюємо, щоб виправляти ситуацію і робити наші школи сучасними. За результатами підготовки шкіл до нового навчального року, Кордишівська школа увійшла у трійку кращих шкіл Козятинського району.

Чому масово розрахувалися учителі Кордишівської школи?

Читайте тут:https://koziatyn.info/Podii/chomu-masovo-rozrahuvalisya-uchiteli-kordishivskoyi-shkoli-10722946.html

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Julia Serhienko

    Я абсолютно згодна зі своєю колишньою колегою. Причини звільнення у кожного свої. Я залишила свою любу донечку,роботу (яку любила ) ну аж ніяк НЕ через "тиранію" директора. Шкода, коли є людина,яка дійсно ВАРТА цієї посади,але приходиться пережити таку масу неприємностей. Хочеться лише побажати керівництву і працівникам школи терпіння,мудрості та сил у подоланні цього абсурду.Ви все зможете!))

    P.S. А те ,що моє ім'я пов'язане з цим брудом,мені зовсім не подобається! Автору величезний " привіт". Ю.В. Сергієнко.
  • Наталія

    Я пропрацювала у Кордишівській  школі 6 років))))Під керівництвом Наталії Олексіївни Левицької нажаль всього рік. Але за цей рік можу впевнено сказати,що Наталія Олексіївна дуже чуйний,справедливий та працьовитий керівник.Вона змогла згрупувати колектив як у робочій атмосфері та і у виховній роботі. Ми разом з колективом побували на різний цікавих екскурсіях,які залишаться у приємних спогадом у кожного.Під  керівництвом  Наталії Олексіївни хочеться працювати та здобувати ще більших висот. Дійсно, як сказано у статті "Заробити медалей" але не собі а на благо школи))))Я можу із впевненістю сказати,що протягом року школа піднялася на хороший рівень завдяки керівництву,вчителям і звичайно учням.Як би Наталія Олексіївна принижувала учнів як це сказано у статті ,то вони б не мали  бажання брати участь у конкурсах,олімпіадах. Але вони із задоволенням це роблять. Це не перша стаття, у якій обливають брудом Кордишівську школи......А вчителі,які звільнилися,то у кожного дійсно своя вагома причина.Я одна із них,і коли я йшла звільнятися(то я 100 разів подумала) тому що не хотіла залишати прекрасний колектив та керівництво,яке завжди із чуйністю та розімінням ставиться до твоїх особистих роблем.Але "Це життя" і у кожного є свої цілі,мрії і не завжди є можливість їх реалізувати ,тому і доводиться залишати їх...Наталія Олексіївна прекрасний наставник до якої потрібно рівнятися та брати приклад,а не поливати брудом. І я впевнена,що та людина,яка це робить просто "ЗАЗДРИТЬ"......Бажаю Кордишівській школі процвітати та здобувати перемоги у змаганнях та олімпіадах,а керівництву та колективу терпіння,наснаги та процвітання)))))))Р.S. Наталія Козачук
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up