Кому горе, а коли нажива: шахраї обчистили картку, на яку збирали допомогу Діані Цимбарович

Кому горе, а коли нажива: шахраї обчистили картку, на яку збирали допомогу Діані Цимбарович
  • Шок. Кіберзлочинці підживилися більш як на сорок тисяч. Гроші, які люди перераховували родині Цимбарович на лікування доньки, вкрали.
  • Карточку ПриватБанку обнулили шахраї.
  • Мати Діани думала, що проплачує рахунки за медичні послуги, за операцію, а виявилося, що все це афера злочинців. Рідні шоковані тим, що сталося і не можуть прийти до тями.

Нагадаємо, вчора Діані Цимбарович, яку у Козятині травмував поїзд, зробили операцію — дівчині ампутували ліву руку. Як розповів нам старший брат Діани Андрій, від плеча залишили близько 10 сантиметрів. 

— Операція пройшла нормально, але в Діани паніка, депресія, — говорить Андрій. —  Ногу будуть рятувати. Їй двічі на день під наркозом роблять перев’язки. Вчора був важкий день. Уявляєте, мамі позвонили на телефон під приводом якогось грошового переказу. В стресовому та знервованому стані вона повелася на це. Натискала на телефоні щось і повідправляла 43 тисячі гривень на рахунки —  спочатку 12 тисяч, потім 13 тисяч і двічі по 9. Підключилися шахраї. Карточку вони заблокували. Вона навіть зі свого номеру, який прив’язаний до карточки ПриватБанку, не могла ні подзвонити, ні подивитися балансу. Вона побігла до банкомату, поміняти номер телефону. Але на той момент вся сума вже відправилась аферистам.

За словами Андрія, зараз картку відновили, розблокували, на неї приходять гроші. Шахраї працювали швидко. Переконали жінку в тому, що вона сплачує кошти за лікування доньки. Покроково диктували, що їй треба для цього робити.
— Через свої бази вони дивляться на рахунки і блокують номери, — продовжує Андрій. — Наскільки кончені люди, щоб на такому наживатися. В мами паніка… І це ще не кінець. Через деякий час подзвонив ще якийсь чоловік, який назвався Женею. Він сказав, що ще є три перекази. Уявіть, мало… 

Відео дня

Звісно, з цього приводу, потерпілі від шахрайських махінацій люди, написали заяву до поліції. Сподіваються, що злочинців буду шукати. 

Картка ПриватБанк 5168 7574 2581 6123 Тетяна Цимбарович

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Костянтин Абрамов

    Скам
  • Ирина Орлова

    Нелюди....
  • Artur Edu

    Мамаша така ж дурна як донька, яка переходила, перелазила через вагони.
  • Читач82

    Ну як ще потрібно вчитись користуватися картою? Зрозуміло що зараз не до цього але це ж гроші,які назараз в край потрібні. Нехай Вас Бог оберігає
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up