Конфлікт на ринку «Хлібодар»: козятинчанка купила несвіже молоко

Конфлікт на ринку «Хлібодар»: козятинчанка купила несвіже молоко
  • Лист у номер

«Увага! Фальшиве молоко!

Продавці (хоча скоріше за все, перекупки) молока, що збувають свій товар на дерев’яній розкладці якраз навпроти панельного будинку по вулиці Пушкіна, 28, продають НЕСВІЖЕ, НЕЯКІСНЕ МОЛОКО!

Жінка підійшла купити молока для лікування хворої дитини – про це сказала продавчині Аллі (молодша жінка-блондинка на фото та відео), зауваживши, що потрібно саме ранішнє молоко. Продавчиня вказала на пляшку, взяла із покупця 22 гривні і … все було би добре, якби молоко не перетворилося на грудки під час закипання прямо на очах! А кип’ятити молоко господиня-покупець стала одразу по приходу додому – і півгодини не пройшло!

Відео дня

Вирішила отримати вибачення від нечесної продавчині – пішла на ринок знову – тепер із фотофіксацією молока, що скипілося. Однак … продавчиня Алла попросила принести молоко, мовляв, раптом покупець каже неправду! (Тільки уявіть це нахабство!) Жінка, все ще сподіваючись на вибачення та мирний розв’язок ситуації, принесла ще гарячу каструлю із молоком в грудках – його подальшу долю можна побачити на відео! Ба більше: покупець наштовхнулася на грубощі та нецензурну лайку з боку продачинь! Як-то кажуть, далі просто без коментарів дивіться відео та

фото…»

Дивіться відео тут

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (14)
  • Вова Полічков

    Вчора шминдрики порізали молоду людину в себе на садибі син працівниці сільради
  • Андрей

    Пофиг-пляшем!
  • Вікторія Петрушкевич

    Хочу відповісти ВОВІ Полічковському! Якщо Ви такий знавець, і знаєте хто ці люди! То чому ж не бачите скільки в них насправді корів?  Чи це як називається? Мене не чіпають, то я в душу буду срати!!!! Подумайте над тим, що написали. І так від себе додам. Мене ви також знаєте.  І мою сімю. То ж я запитаю. ЯК ВАМ НЕ СОРОМНО!!!!!
  • Вова Полічков

    Ці горе продавці з Махнівки Шевчуки в народі шминдрики Не купуйте у них нічого нехай самі їдять ту смердоту
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:46 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up