Корейський фільм надихнув козятинчанку на кулінарний експеримент. Записуйте рецепт

Корейський фільм надихнув козятинчанку на кулінарний експеримент. Записуйте рецепт
  • Запашна піца корейської кухні, чи котлети по-українськи з овочами. Рецепт цієї страви придумала козятинчанка пані Галина.
  • Вона великий любитель корейських фільмів. Під час перегляду стрічки «Ноти» помітила, що корейці роблять якісь смаколики з пекінською капустою.
  • Спробувала приготувати щось подібне.

Пекінську капусту пані Галина замінила нашою вітчизняною білокачанною. Основу страви капусту вагою 600 грам мілко порізала та додала до неї півкіло фаршу, одну морквину, одну цибулину три яйця курячих, три столових ложки борошна та сіль. 

— У всіх людей свої смаки. Хто любить гострі страви — може до м’ясо-овочевого фаршу додати за смаком перець чи інші пряності, — каже Галина. 

З усього цього фаршу планувала приготувати овочеві котлети. Перша пробна партія — 10 котлет на трьох осіб розійшлася «на ура» і ще заказали. Щоб не витрачати час на виготовлення котлет господиня вирішила з такого ж фаршу запекти овочеву піцу.

Відео дня

Спробувавши запіканку на смак, пані Галина запросила на новинку сусідку. Та прийшла, пробу зняла, переписала рецепт і пішла в магазин по капусту. Каже: «Приїдуть хлопці вечором з роботи, а я їх здивую новою українською кухнею»

Читайте також:

Готуємо вдома: долма з виноградного листя

Ловили амури по 16 кіло і сомики більше кілограма. Везло й коту Мурку

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Evgeniy Morrison

    Якщо кухня корейська,то який фарш?

keyboard_arrow_up