У Козятині 102 інфікованих коронавірусом. Помер 73-річний козятинчанин. Яка ситуація в лікарні?

У Козятині 102 інфікованих коронавірусом. Помер 73-річний козятинчанин. Яка ситуація в лікарні?
  • Станом на ранок 31 серпня в Україні зафіксували 121 195 випадків коронавірусної хвороби. 
  • На Вінниччині виявили 3993 випадків COVID-19. Плюс 45 нових випадків за добу та дві смерті.
  • За інформацією козятинського міськрайонного відділу лабораторних досліджень на Козятинщині  маємо 102 випадки. Від коронавірусу помер 73-річний мешканець району

Станом на 9.00 31 серпня в Україні 121 195 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 2557  летальні, 57 114 пацієнтів одужало. За добу зафіксували 2141 нових випадків. Усього за добу одужали 380 пацієнтів та померли 30 людей. Про це повідомили на сайті Центру громадського здоров’я. Станом на 9.00 31 серпня на Вінниччині 3993 людини інфіковані коронавірусом. Плюс 45 лабораторно підтверджених випадків за добу. Померли 83 людини (за добу два летальних випадка). Одужали 2 778 осіб.

Дані по Козятину

Як повідомив газету завідувач козятинського міськрайонного відділу лабораторних досліджень Леонід Ящук, в козятинській ЦРЛ із 40 ліжок, виділених для пацієнтів хворих на коронавірус, 28 зайнятих, із них у 16-ьох вірус підозрюється, у 12 -ьох — лабораторно підтверджений. Два пацієнти знаходяться в реанімації на кисневій підтримці.

Відео дня

— За розпорядженням Вінницького обласного управління охорони здоров'я, в Козятинській ЦРЛ мають збільшити кількість ліжок. Від 40 до 70, — каже Леонід Ящук. — Також мають додати ще 30 ліжок для лікування коронавірусних пацієнтів в козятинській міській лікарні.
На жаль, маємо третю смерть від коронавірусу в районі. Помер 73-річний чоловік. Відомо, що до лікарні він потрапив 26 серпня. Його стан був важкий. Чоловік знаходився на апараті ШВЛ.

  • Діагноз: COVID-19. Двобічна полісегментарна пневмонія, 4 клінічна група. Легенева недостатність 3 ст. Гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця.


Як стало відомо, другою у вінницькій лікарні померла 94-річна мешканка Залізничного. Перша смерть була зафіксована 20 квітня. Тоді померла жителька Збаража.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Татьяна Мельник

    Так поширення коронавіруса все більше і більше..але скажіть будь ласка як може не поширюватись хвороба (та не тільки даний вірус а й інші) з такою обстановкою..Хто був у нашій сімейній медицині у поліклініці бачив все на власні очі...Де зроблені умови доя того щоб хворі люди не пересікалися із здоровими із дітьми яким потрібно пройти комісії у школу..людям яким потрібно пройти комісію на роботу і т.д.Це просто жах..в коридорах душно немає де яблуку впасти ..Діти стоять на ,,планові,, прививки..там кашляють там пчихають і т.д...І про яку дистанцію можна говорити...Все мотивує до того що зайдеш здоровим а вийдеш не зрозуміло із чим..От вам і карантин адаптивний...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up