Коронавірус в області: за минулу добу 39 нових хворих та дві смерті

Коронавірус в області: за минулу добу 39 нових хворих та дві смерті
  • За минулу добу на Вінниччині зареєстровано 39 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 та 2 - летальних.
  • Про це повідомляє Вінницька ОДА

Наразі обласним лабораторним центром методом ПЛР дослідили 38 109 зразків. Впродовж минулої доби — 500 зразків. У 2060 випадках був виявлений коронавірус.
За останню добу на Вінниччині зареєстрували два летальних випадки:

  • жінка,72 роки, жителька Вінниці, діагноз: covid, інсульт, важка форма цукрового діабету, інсулінозалежна, кетоацедоз, двобічна полісегментарна пневмонія, гіпертонічна хвороба , респіраторний дистрес синдром;
  • чоловік 90 років, житель Літинського р-ну, поступив 06.20 року в Хмільницьку  ЦРЛ з приводу: covid, наслідки закритої черепномозкової травми, струсу мозку, негоспітальної двобічної полісегментарної пневмонії.
     

— Просимо вас не нехтувати правилами карантину: дотримуйтесь маскового режиму, часто мийте руки, тримайте соціальну дистанцію та уникайте великого скупчення людей. Подбайте про власну безпеку, піклуйтеся про стареньких родичів та не ігноруйте перших симптомів респіраторних захворювань. Своєчасно звертайтеся до лікарів. Бережіть себе і своїх рідних! — йдеться в повідомленні.

Відео дня

Нагадаємо:

COVID-19: в Україні більше 52 тисяч. В Козятині вже 41 інфікований

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up