Корпорація «Кидайте курити»

Корпорація «Кидайте курити»

Пані з Самгородка подала заяву в поліцію про обман зі сторони електромереж. Поліція, що мала провести перевірку згідно з законом, надала безглузду відписку.

— Пані, що вас привело в поліцію?

— Я хотіла подивитися в очі начальнику. Бо так у мене з усіма поліцейськими добрі стосунки. Я їх бачу. Навіть вдячна. Гарні хлопці.

— А начальник що?

Відео дня

— Я подумала, що він креативник. Не знає людей, боїться з ними спілкуватися, бреше. То я йому хотіла запропонувати відкрити і очолити корпорацію “кидай курити”.

— Він посадовець, не можливо цим займатись.

— Я  вирішила переконатись. А, можливо, ще й йому необхідно припинити бухати, нюхати, гуляти? У мене великий політичний досвід протистояння з міліцією. Залиш лише одну рису — залишайся начальником. Бо лише за такої умови залишиться час на роботу: читати, що ти підписуєш.

— То ви йому порадили.

— Він благав по-пацанячи, щоб я повернула документ, який він підписав та прислав по пошті.

—  І що, випросив?

— Я йому не дала (сміється). Копію документа залишила собі. Я людина. Громадський діяч. Через шпальти газети порадьте, наставте (він точно прочитає, бо ваш постійний читач), хай кидає курити. Беремо за основу “кидай курити”. Але навіщо? Сидиш на п’ятій точці, пихтиш, увагу концентруєшся на тому, що читаєш, струшуєш попіл на штани, потом з штанів. Поки трусиш яйцями, до тебе доходить, а що ти читаєш: і по тексту, і по змісту. Висновок: начальнику не варто кидати курити. Так, можливо, що там підмахнути те, чого не читав? А людина, що отримала відповідь (вік 70 років) від кірки до кірки читає. Ну й прочитала, та так, що виникло бажання подивитись, що то за начальник. Та то циган! Приїхала, подивилась: точно не курить, тому не читає.

— Тепер нюхає...

— Не схоже, бо, там сидів його заступник в кабінеті і все вичитував. При мені сказав начальник: “Ти, підарас, що за х...ю відписав бабушці?! Бл…, ще раз — вижену з роботи без пенсії. Висновок — не нюхає.

— Може бухає?

— Питання, з ким і де? Правда, діда-квітку 80 років не приймає. А той веломашиною 30 км долає. Ну який алкоголік діда прожене? А поспілкуватись. Знову висновок — не бухає.

— Залишивсь останній порок — бабій?

—Так, хлопець-бабій. Звертає увагу лише на інших жінок. Пліткар. Принижує негативно інших, висловлюючись про своїх колишніх. Возвеличує свого стовбня. Сипле комплементи, аж стелиться. Ідеальний залицальник. Найголовніше — несподівано зникає. Він не квапить події.

— Як завершення, ваш висновок.

— Він інтриган, а значить артист. У нього немає сноровки начальника. Він боїться своїх підлеглих. Думаю, що страх втрати контролю розвинув у ньому тоталітарні риси. Я б йому з висоти власного досвіду рекомендувала б: “Те, що не можливо контролювати, передай під контроль іншим”. Судячи з відповіді, моя заява не прийнята до розгляду. Порушено всі строки. Мало того, дали брехливу відписку. Як йому не стидно як начальнику? Де його офіцерська професійна гідність? Так нагло обдурювати жінку, яка за віком йому годиться в матері. Не пробачу, не вибачу. Буду і з ним боротись, бо правда на моїй стороні.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up