Костянтин Плахотнік: «Всі генерали починали з дільничних»

Костянтин Плахотнік: «Всі генерали починали з дільничних»
Костянтин Плахотнік має 5 років поліцейського стажу, але в дільничній справі новачок

У кожному номері газети, як і обіцяли, розповідаємо про дільничного. Минулого разу ми розпочали із Самгородоцької адмінзони, де в парі працюють двоє дільничних — Олександр Чагін та Костянтин Плахотнік

Вони обслуговують 29 населених пунктів. А саме: Вівсяники, Збараж, Самгородок, Лозівка, Красне, Йосипівка, Широка Гребля, Великий Степ, Миколаївка, Лопатин, Зозулинці, Сошанськ, Блажіївка, Дубові Махаринці, Журбинці, Воскодавинці, Сокілець, Титусівка, Сигнал, Кордишівка, Флоріанівка, Коритувата, Рубанка, Мухувата, Прушанка, Королівка, Малишівка, Михайлин, Софіївка.

Знайомтесь, ваш дільничний, Костянтин Плахотнік. Народився 3 грудня в 1996 в Макіївці, що на Донеччині. В Козятині прописався в 2011 році.

Розповідає, що після школи рік прослужив в батальйоні особливого призначення у Вінниці. Отримав посвідчення учасника бойових дій, а потім в 2016 році пішов навчатися в Національну академію внутрішніх справ. В цьому році її закінчив і приступив до роботи.

Відео дня

— Рік батальйону і 4 роки академії дали мені 5 років поліцейського стажу, — каже Костянтин. А в козятинському відділенні поліції працюю лишень третій місяць. Було вакантне місце, от я і влаштувався дільничним і хочу вам сказати, що всі генерали починали з дільничних. 

За словами Костянтина, на дільниці найчастіше трапляється домашнє насильство та поява в громадському місці в нетверезому стані. Каже, що люди не дуже довіряють правоохоронним органам.

— Хотілося б, щоб було навпаки, — зауважує дільничний. — Більше сказати не можу, бо сам ще новачок в цій справі. А так робота нормальна, можна працювати.

Костянтин Плахотнік має дружину та 3-річного синочка. А ще він активно займався спортом, а саме карате. Володіє чорним поясом, має перший дан, є кандидатом в майстри спорту. За спортивні досягнення отримав 46 медалей.

Контактний номер дільничного: 096-26-36-126

По темі:

Олександр Чагін вирішив піти по стопах прадіда

Олег Іщук працює дільничним вже 15 років

Справляються: на 11 дільничних — 90 тисяч людей
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач04

    Мусора не люди, їх взагалі не повинно існувати
  • Читач24

    Цікаво почути коментар, цитата Плахотніка: "рік прослужив в батальйоні особливого призначення у Вінниці. Отримав посвідчення учасника бойових дій." С ким у  нас проходили, чи проходят боєві дії в Вінниці? Чи не отримав він там боєвіх поранень? Чи багато в Україні таких учасників? Яку міссію треба виконувати? Як попасти на таку службу? ЗП платять? Я теж проживаю в Вінниці і теж хочу так послужити, а то з роботи скоротили. Винаймав кімнату, тепер платити нічим.

    Наперед спасибі за відповідь.
  • Петр Мельничук

    Крім тих в кого тато від полковника і далі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up