Ковбаса і сіль в «Тинку» – це лише реклама ковбасних виробів у магазині

Ковбаса і сіль в «Тинку» – це лише реклама ковбасних виробів у магазині

На гарячу лінію газети «RIA Козятин» надійшло повідомлення від козятинчанки Ольги. Жінка розповіла, що в магазин «Тинок» в продаж поступила сіль по ціні 19.90. Тільки щоб купити цей нині дефіцитний продукт їй запропонували купити ще й ковбасу. 

Вислухавши пані Ольгу ми поїхали за вказаною адресою. У продавчині  запитали  чи можна купити у їхньому магазині сіль? Вона відповіла, що в «Тинку» сіль можна купити по ціні —19.90 за кілограм. 

— Чи правда, що у вас продають сіль тільки тим покупцям, які погоджуються разом з сіллю купити ковбасу?

— Трохи не так, — каже продавчиня, — Ми не продаємо ковбасу, як причіп до товару на який є попит, ми лише пропонуємо ковбасу, як супутній товар. Ви краще зверніться до нашого директора.

Відео дня

З Іваном Боровським ми зустрілися на його базі. З магазину йому доповіли про візит представника преси і він чекав на нас.

— Зараз важкий час для всіх.  Ми не від легкого життя пропонуємо покупцям супутні товари, — пояснює директор. — Це зовсім не те, що покупці пам’ятають з лихих 90-х, коли покупцеві до потрібних продуктів хотіли щось додатково продати з непотрібного для нього товару. Асортимент супутніх товарів залежить від асортименту самого магазину «Тинок». Це— вузькоспеціалізований магазин, де невеликий список супутніх товарів. Звичайно, якщо покупцеві запропонувати до солі зубну пасту, він образиться і можливо не прийде більше в магазин. Ми боремося за свого покупця і кожен наш покупець — це наша реклама. Можливо в плані супутніх товарів ми щось робимо трохи не так, але ж ми тільки вчимося виживати в нинішніх умовах і разом з тим хочемо сподобатися покупцеві.

— Іван Іванович, а чому до солі у вас супутній товар ковбаса?

—Тому, що ми стали продавати в магазині ковбасу зовсім недавно і за неї рідко хто знає. Дійсно, дуже важливо пропонувати правильні і відповідні супутні товари, які можуть бути потрібні споживачеві. Зараз закупівельна ціна солі близько 38 гривень за кілограм. Ми знайшли дешевше і не виставили її з націнкою навіть до закупівельної ціни. Ковбасу, як супутній продукт ми пропонували покупцям лише для реклами магазину. Це найпростіший спосіб, який не включає в себе багато фантазії і професійності продавця. Смаки покупців в нинішніх умовах будемо вивчати і змінювати асортимент потрібних покупцям продуктів, —  сказав на завершення нашої зустрічі директор «Тинка» Іван Боровський

Читайте також:

Сергію Костецькому зробили операцію. Попереду — дороговартісні курси хіміотерапії. Потрібна допомога

Дмитро Плотніцький: «Було не пекло, а був армагеддон. Зараз трохи легше, ворога відсунули»

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up