«Ковідний фонд»: для опорних лікарень, в тому числі і козятинської, виділять близько 60 мільйонів гривень

«Ковідний фонд»: для опорних лікарень, в тому числі і козятинської, виділять близько 60 мільйонів гривень
  • У 2021 році для опорних лікарень на Вінниччині закуплять нове медичне обладнання. На прилади планують витратити 58,8 мільйонів гривень. Йдеться про гроші державної субвенції для забезпечення лікарень різним обладнанням.

Як зазначив керівник Вінницької ОДА Сергій Борзов, кошти для лікарень Вінниччини надійдуть із так званого «ковідного» фонду.

Обладнання мають придбати для десяти лікарень Вінниччини: Вінницької лікарні швидкої допомоги, Бершадської, Могилів-Подільської, Козятинської, Жмеринської, Тульчинської, Калинівської, Хмільницької, Гайсинської, Ямпільської лікарень.

Попередньо відомо, що діагностика, яку здійснюватимуть за допомогою нового обладнання, для пацієнтів буде безкоштовною.

Відео дня

Читайте також:

Коронавірус 21 грудня: на Козятинщині — 1037 інфікованих. Скільки вже одужало?

Козятинський район залишається в антилідерах серед хворих на ГРВІ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up