Козаки Кубані закликали ігнорувати «вибори Путіна», зупинити агресію проти України і підтримали право регіону на самовизначення 16.03.2018 - 11:00

Козаки Кубані закликали ігнорувати «вибори Путіна», зупинити агресію проти України і підтримали право регіону на самовизначення
16.03.2018 - 11:00

Напередодні «виборів Путіна» козаки Кубанського козачого війська, що підтримує Комітет визволення Кубані - представницький орган Кубанської народної республіки, виступили із заявою, що свідчить про наростання неприйняття в РФ політики «нацлідера». Стосується воно майбутніх «виборів», які такими можна назвати виключно умовно, бо результат їх зумовлений.

Тим часом, козаки Кубані, які виступають за самовизначення регіону, закликали співгромадян ігнорувати так звані «вибори президента РФ», а також в черговий раз висловили підтримку ідеї створення КуНР.

Відео дня

«Ми, кубанські козаки, не можемо більше терпіти засилля зла, брехні, лицемірства і підлості на нашій землі ... Прогнилі наскрізь корумповане« путінський »оточення на чолі з Путіним краде мільярди, а мільйони жителів Росії зубожіють», - заявляють представники козацтва, вільного від путінських «скреп».

За їх словами, настав час «зупинити криваву бійню з братнім українським народом». Всі повинні знати про ставлення режиму до жителів Росії, які обманом, умовляннями і погрозами були спрямовані на Україну і в Сирію, яких після смерті ховають як собак в безіменних могилах. Заявляємо про підтримку «КОМІТЕТУ ЗВІЛЬНЕННЯ КУБАНИ» і «Кубанська Народна Республіка»! Вважаємо, що тільки повна незалежність від «кремля» дозволить створити демократичну державу! Закликаємо братів-козаків і всіх жителів РФ підтримати наш протест проти «режиму путина»! Хочеш показати, що ти вільна людина - Бойкотуй цинічний акт під назвою «Перевибори путина на ще один термін», - йдеться в поширеному ними заяві.

Очевидно, що це лише перші ластівки народного гніву, який з усією міццю обрушиться на Путіна і його оточення. Найбільш активна частина російського суспільства поступово усвідомлює всю нікчемність кремлівського режиму, а також вбивчі перспективи, до яких веде держава «нацлідер». Особливо примітно, що протестні настрої назрівають на Кубані, яка має історично склалися тісні зв'язки з Україною, більш того, колись Кубань була частиною України. Це сьогодні дає привід козакам і активістам КуНР говорити про те, що для багатьох в Росії поки не зовсім зрозуміло - про злочинний режим, агресії проти України.

Всі ці негативні обставини підштовхують деякі регіони Росії, не тільки Кубань, до необхідності самовизначення. Це є для Кремля вкрай негативним сигналом на тлі розгромних поразок на зовнішній арені, і є передвісником неминучих політичних катаклізмів, вершиною яких обов'язково стане розпад Російської Федерації.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up