Козерогам варто поводитися скромно, а Рибам — діяти рішуче. Гороскоп на тиждень

Козерогам варто поводитися скромно, а  Рибам — діяти рішуче.  Гороскоп на тиждень

Пропонуємо вам трохи розважитися і зазирнути в гороскоп на тиждень (17-23 жовтня). Можливо зірки вам щось підкажуть, надихнуть і вмотивують. Але не забувайте, що все у ваших руках    

Овен

Цей тиждень може виявитися занадто складним і суперечливим, щоб ви встигли розібратися в ситуації. І не намагайтеся - все роз'ясниться саме, лише трохи пізніше, зараз важливіше зосередитися на приватних проблемах та побутових дрібницях. Схоже, вам доведеться пробиватися крізь перешкоди, щоб досягти бажаного результату. 

Телець

Відео дня

Цього тижня все пройде більш-менш добре, залежно від того, як ви реагуватимете на складності, що виникають. Намагайтеся не звалювати на свої плечі чужі проблеми. Але й свої вирішуйте самі. Важливо довести собі та оточуючим, що маєте повне право на самостійні рішення. Постарайтеся не планувати у вихідні далекі поїздки, проведіть час вдома, відпочиньте.

Близнюки

Цього тижня у вас з'явиться шанс навчитися чогось нового і, як з'ясується пізніше, необхідного. Швидкість, активність, нестандартні рішення, миттєва реакція на те, що відбувається, допоможуть перетворити вашу роботу на справжнє задоволення, як для вас, так і для тих, хто за нею спостерігатиме. Та й в особистому житті ви наблизитесь до заповітної мети.

Рак

Цей тиждень пройде вдало, все буде вдаватися. Цей час підходить для зустрічей, поїздок, налагодження контактів та плідного спілкування. Постарайтеся утихомирити свої амбіції і не придушувати своєю ерудицією оточуючих, краще перейти на наукову чи творчу роботу, яка відкриє для вас дуже цікаві перспективи.

Лев

Перш ніж прийняти важливу пропозицію, вам необхідно все продумати і не тішитись на гарну упаковку, важлива все-таки суть. До середини тижня бажано не робити жодних різких дій. Ваші плани можуть бути зруйновані. Постарайтеся не втручатись у конфлікти без особливої ​​потреби. З п'ятниці ситуація, мабуть, кардинально зміниться, сумніви у своїх силах зникнуть.

Діва

Заспокойтесь і не метушіться, пливіть за течією. Скоро вона сама винесе вас туди, куди треба. На роботі можливі проблеми, пов'язані зі спотворенням інформації. Тож не забувайте, що чим менше знаєш, тим міцніше спиш. Намагайтеся раціонально витрачати ваші сили, уникайте навантажень. Хоча б короткий відпочинок вам просто потрібний. 

Терези

Ви на гребені хвилі та в центрі уваги. Навіть плітки роблять вам карколомну рекламу. Ви товариські і привабливі, вихор нових зустрічей та знайомств захопить вас. В особистому житті не варто зайве вередувати і чіплятися через дрібниці. Можете чекати на приємний сюрприз від обранця. У вихідні ви відпочинете та повеселитеся від душі.

Скорпіон

Цього тижня у вас спостерігається зростання активності, все на збільшення, все на користь. Збирайте лаври та плоди своєї праці. Поступово зростає ваш авторитет на роботі, оточуючі чекатимуть на ваші своєчасні та мудрі поради. Ви завоюєте довіру начальства і перед вами відкриються нові можливості. Ваш настрій покращиться завдяки коханій людині.

Стрілець

У вас може виникнути стільки різносторонніх інтересів, що вдома ви станете нечастим гостем. Гарний тиждень для творчих починань, фізичної активності та змін в особистому житті. Вечір п'ятниці краще провести на самоті, під легку вечерю та спокійну музику. Наприкінці тижня взагалі настає сприятливий час для відпустки та далеких подорожей.

Козеріг

Відкиньте всі свої амбіції і постарайтеся поводитися скромно. Це дозволить вам швидше досягти результату. Постарайтеся зробити ті справи, які важливі для вас, в першу чергу, інакше ви можете захопитися вирішенням чужих проблем. Робота може зайняти надто багато часу. Не забувайте про свій дім. Своєю енергійністю та активністю ви зможете зміцнити свої позиції.

Водолій

Цього тижня розширяться ваші можливості, але чи готові ви брати на себе відповідальність? Не перевантажуйте себе зайвою роботою, вона від вас не втече. Подумайте про своє духовне вдосконалення. У вихідні варто сходити до церкви чи храму мистецтв. Можливі розбіжності з родичами, які легко залагодити, створивши компромісну пропозицію.

Риби

Не слід поспішати із здійсненням сміливих планів, перешкод буде надто багато, краще присвятити час завершенню старих справ. Із середини тижня можливі нові знайомства та початок службового роману. Зараз краще діяти рішуче, ні в чому не вагаючись. Ви будете здатні на блискучі імпровізації на нараді або в діловій розмові, але якщо ви постараєтеся підготуватися, справа піде ще краще.

Читайте також:

Економія електроенергії: у Козятинській громаді відключать вуличне освітлення

Ціни знову полізли вгору, а вартість яєць просто шокує

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up