Козятин 24 вересня 2018 р.все місто потонуло в болоті калюж

Козятин 24 вересня 2018 р.все місто потонуло в болоті калюж

 Площа: 12,6 км²

Загальний дохід міського бюджету на 2018 рік 311 883 278 тис.гривен. Міський голова Олександр Пузир  взувається в робочі черевики ,,лабутени,,

Щоб не спортити черевики придбав для власної персони престижний автомобіль .Керуючи яким нагло обдряпує дітей,пенсіонерів гостей міста.

 

Недарма шлях Олександра Пузиря з депутатським корпусом і його фракцією возвеличеную в Батьківщину  на відео - зображений як шлях в нікуди. Він  немає нічого негативного, але немає і нічого позитивного. Він - порожнє місце, ніщо. Тормоз для благоустрою міста.Алчний жадібний до наживи.Тому він не герой .Не можемо розраховувати на перетворення і відродження: в ньому особисто. Нема чому відроджуватися. І тому, хоча молодий займає одне з найнижчих місць в «ієрархії» героїв міських голів до його приходу до влади.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Володимир Петрович Сушко

    Не місто а _Остання фантазія_
    Як же треба не любити власне місто!?!?
  • Володимир Петрович Сушко

    Центр міста...Б@ть!!
    Брендові кущі,брендовий гнилий забор,і брендові калюжі!!
    Короче все як завжди!!
    Прцюють не покладаючи рук!!
    Ми наблежаємось до мети!!!
  • Влад Лісовий

    Чемні водії рухаються зі швидкістю 5- 10 км.Пузир на оборот менше 80 не рухається.Екстримально небезпечний водій .Будьте обережними а то не доведи Боже покалічити.
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up