Проблема: долю автобусної зупинки мають вирішити люди

Проблема: долю автобусної зупинки мають вирішити люди
Мешканцям Катукова доведеться повертатися, проїхавши свій будинок. Вони не хочуть це робити

Переговори. Між мешканцями мікрорайону біля залізничного училища виникають суперечки щодо перенесення зупинки автобуса біля «Господарочки». Одних таке рішення обурює, інші вважають, що це крок на зустріч людям. Ми запитали обидві сторони

Для когось із мешканців перенесення зупинки викличе певні незручності. Наша співрозмовниця пані Люба каже, що не хоче проїжджати свій будинок. Розповідає про магазин, який скоро відкриється якраз там, куди «переїде» зупинка.

— Якщо перенесуть зупинку, мені доведеться проїхати свій будинок і повертатися до нього, — каже жінка. — Зупинку хочуть перенести тому, що комусь дуже хочеться, щоб автобусна зупинка була як можна ближче до дверей магазину, що скоро відкриється в нашому районі.

Незадоволених, що зупинку облаштують в іншому місці, є багато. Наприклад, мешканці багатоквартирних будинків вулиці Катукова не хочуть, щоб зупинку перенесли. Усім їм доведеться в такому разі пройти зайвих 100 метрів. Але окремі жителі вулиці Перемоги, навпаки, за перенесення зупинки громадського транспорту.

Відео дня

Автобусна зупинка автобуса біля «Господарочки». Її можуть перенести в інше місце

Пан Євгеній, з яким ми познайомились біля «Абсолюту», висловив свою думку.

— Люди тут ні до чого, — каже він. - Це витівки власників магазинів. Пам’ятаєте, що зупинка біля пошти була навпроти Телекому. Побудували «Візит» та перенесли зупинку автобуса прямо під двері магазину. Власники магазинів не можуть усвідомити, що покупця потрібно запрошувати якісним обслуговуванням та привабливими цінами. У магазин, де якісно надають послуги, покупець пройде зайвих сто і двісті метрів. Туди, де його обрахували та ще й нагрубили, не кожен відважиться зайти вдруге.

Що кажуть у мерії?

За коментарем ми звернулися до відділу преси та інформації Козятинської міської ради. Там нам повідомили, що рішення про перенесення зупинки буде розглядатися.

— Зупинку поки ще не переносять, — каже Наталія Росінська, начальник відділу.

— Наскільки мені відомо, там немає правильного заїзного каналу, тому транспорт заважає один одному. Там не дотримані всі умови. Це і є підставою для перенесення зупинки.

Також за коментарем ми звернутися до Євгенія Малащука, начальника управління житлово-комунального господарства. На момент звернення він перебував у відрядженні.

Дмитро Артемчук

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up