Козятин-Калинівка: хто виграв у відкритій першості з баскетболу?

Козятин-Калинівка: хто виграв у відкритій першості з баскетболу?
  • Днями, 27-28 грудня ,відбулись змагання відкритої першості козятинської дитячо-юнацької дитячої школи з баскетболу за участі наших спортсменів та гостей з Калинівки. В суботу змагались діти в двох групах 10, 11 та 12 років а в неділю визначали сильнішого серед юнаків 13-14 років.

Про це йдеться на сторінці КДЮСШ.

— Кожен вік був представлений двома командами від нашої спортивної школи. Склади команд були приблизно рівними за силами, тому більша частина гри проходила в рівній боротьбі. Найзапекліші поєдинки відбулись в юнаків 10-11 років. Калинівка змогла здолати два наших колективи в один кидок, при цьому поступаючись в рахунку до останньої хвилини, — йдеться в повідомленні.

В неділю подібний трюк провернув вже один з козятинських колективів, програючи по ходу гри більше 10 очок.

Відео дня

Ігри пройшли в дружній атмосфері, спортсмени набрались досвіду та отримали позитивні емоції перед Новорічними святами.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:11 У Махнівці хочуть створити Алею Слави 15:08 Сідали за кермо спецтехніки і вмикали вогнегасник: «Урок безпеки» у Пиківцях 14:00 Минає другий рік, як ми втратили Героя Олександра Шевчука 12:18 «Лікарі світу» хочуть взятися за ремонт вбиральні і процедурної у Козятинській ЦРЛ Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:12 Що робити, якщо вкусив кліщ і як уберегтися — радить МОЗ 09:48 Махнівчанка виграла європейський грант на розвиток молоді 08:45 Команда з міні-футболу училища брала участь в зональному етапі обласного чемпіонату 05:36 У Євгенія Пруса все мало бути попереду, якби не війна 18:12 Благодійники з США передали медичне обладнання та ліки до лікарень Козятина 17:12 Лісгосп передав 40 лип та 100 хвойних дерев для Козятина photo_camera 17:06 Пожежі в екосистемі: за добу вогонь опалив 13 гектар землі 16:40 На Вінниччині знову знайшли уламки ворожого дрона photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up