«Козятин, підтримай нас!»: під стінами Ради мітингують підприємці

«Козятин, підтримай нас!»: під стінами Ради мітингують підприємці
  • Сьогодні, 1 грудня, біля Верховної Ради проходить багатолюдний мітинг підприємців, які вимагають парламентарів не підтримувати внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законопроєктів. Також підприємці закликають владу не вводити карантин для малого і мікробізнесу.
  • Серед мітингарів і козятинчани

— Козятинські підприємці у Києві! Відстоювання своїх прав на вільне підприємництво! Козятин, підтримай нас! — написав Руслан Кухар у ФБ

Відео дня

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, люди тримають в руках плакати "Вимагаємо зустрічі з Разумковим", "Фіскальний чек - інструмент чесного підприємця".

На думку підприємців, реалізація таких законопроєктів суттєво погіршить умови роботи законослухняного бізнесу та створить можливості для ухилення від сплати податків для “сірого бізнесу” у значних обсягах.

Зазначені законопроєкти також вкрай негативно вплинуть на конкуренцію на внутрішніх ринках та викличуть обґрунтовані занепокоєння в учасників реального сектору економіки, оскільки пропонують скасувати будь-яку фіскалізацію і не пропонують жодних механізмів для контролю на заміну, надаючи можливість створювати потужні “схеми” із заниження виручки та мінімізації податків.

Паралельно під стінами парламенту проходить ще один мітинг малих та середніх підприємців, які вимагають народних депутатів прийняти законопроєкти №3853-1(2), №3993, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

Законопроєкти №3853-1, №3853-2 та №3993 передбачають скасування обов‘язкового використання фіскалізованих РРО ФОПами-спрощенцями та закладають підґрунтя для розвитку спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Альона Стрибаль

    Молодці
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up