Козятин потрапляє до «червоної» зони: що заборонять?

Козятин потрапляє до «червоної» зони: що заборонять?
  • З понеділка, 9 листопада, в Україні почне діяти нове карантинне зонування.
  • Козятин — у «червоній» зоні.

Про це йдеться на сторінці козятинської міської ради

Відомо, що напередодні, у четвер 5 листопада, відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Обговорювали ситуацію з кількості захворювання на COVID-19. Вирішили — місто Козятин віднести до «червоної» епідзони.

Буде заборонено:

Відео дня

✓ робота громадського транспорту

✓ відвідування закладів освіти

✓ відвідування закладів сфери культури, кінотеатрів

✓ діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів

✓ обмеження зеленої, жовтої та помаранчевої зон зберігаються

✓ відвідування закладів торговельного і побутового обслуговування населення.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (25)
  • Алексей Костюк

    Побувайте в лікарні і вам стане все зрозуміло,всі відділення заповненні хворими. В Україні треба вводити, поки не пізно ,найжорсткіший карантин ,інакше не вистачить ні лікарів ,які так само хворіють ,ні місць в лікарнях . А рівень оснащення наших лікарень це не рівень США чи Великобританії . Гроші після смерті від COVID-19 вам вже не будуть потрібні.
  • Lanochka Kurdes

    Добігались уже 👿👿👿
  • Маріна Павлюк

    Напишіть будь ласка чи будуть електрички
  • Тетяна Костюк

    Увага! Виходимо в круте піке! Закрити заклади-це невиплати зарплат, а значить зменшення податків, які ідуть на соціальні виплати.. Тей таке..

    Светик Русакевич reply Тетяна Костюк

    Тетяна Костюк правильна позиція!!! 1000000%%%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up