Козятин у фото: каменепад на Олега Кошового, зарослі в тубдиспансері та краса на Грушевського

Козятин у фото: каменепад на Олега Кошового, зарослі в тубдиспансері та краса на Грушевського

Прогулянка Козятинщиною. На вулиці Олега Кошового 2 події. Перша — це розвалений димар в будинку 50. Діти, які бігають біля будинку можуть травмуватись частками відколеної від димаря цегли. Друга — хороша

З вулиці Олега Кошового дорожники поставили сходинки. Кажуть — на замовленні до сходів ще й поручні.

Відео дня

Наші читачі зателефонували до редакції і повідомили, що тубдиспансер заріс бур’янами. Ми перевірили інформацію. Вона підтвердилась частково. Там дійсно вже давно немає хворих, але персонал залишив приміщення тільки місяць тому. На даний час об’єкт охороняється працівниками київської охоронної фірми.

Бур’янами дійсно все заросло, але є добродії, які доглядають на території за братською могилою. Це радує, що є в Козятині такі люди які не можуть інакше. 

Мовчки без фотосесій доглядають за братською могилою.

Ще ми побували на вулиці Грушевського біля будинку 23. Його мешканці навіть в засуху зробили квітник красивим і розкішним. Самі люди кажуть, якщо всі ми біля своїх будинків щось посадимо, то наше місто стане квітучаи. Є біля спортивного майданчика алея з маленьких квітників. Виявляється, опікується неню мешканець будинку Петро Чорний. Він сам ще весною висіяв насіння квітів. Тепер тільки поливає свої квітучі колеса.

В якому б мікрорайоні ми не були, завжди бачимо одну й ту саму картину — відсутність на підземних комунікаціях кришок люків. Навіть в полі де пенсіонери тримають городи також їх немає. А  саме ця земельна ділянка приваблива для інвестора. То, мабуть, ті кринички треба накрити, щоб інвестора не налякати і не продешевити.  

Модрини

Біля м'ясокомбінату міняють паркан

Жнива

Верби відросли і нагадують природу Кавказу

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валерій Загребельний

    Автор покажи ями в кінці Грушевського. Квіточки скоро засохнуть, а ями вже по коліна.

keyboard_arrow_up