Козятин у фото. Що цікавого і не зовсім ми помітили у Козятині за минулий тиждень

Козятин у фото. Що цікавого і не зовсім ми помітили у Козятині за минулий тиждень
Діти Сигналу кажуть, що поставив їм альтанку дядя Олег

На вулиці Підгорбунського не лади з водовідведенням. Люди кажуть - коли робили дорогу забили асфальтом каналізацію.

 

Дорога від Журавля до переїзду через залізничні колії на село Козятин не сама гірша на Козятинщині. Її загальний стан був би хорошим, якби на тій дорозі не було чотирьох ділянок бездоріжжя.

Відео дня

От хто по совісті заробляє зарплату так це двірники. Як тільки розвиднілось двірник Катерина вже на роботі. Вибирає між плиткою порослі бур’яну. 

На ПРБ на лавках, які в минулому році відремонтував Вадим Рожук є на чому відпочити. От тільки культура деяких осіб не сумісна з здоровим глуздом. До сміттєвого бака відстань відстань зовсім невелика, тільки зробив, так як звик.

В тому ж мікрорайоні стояв кіоск. Думали що його знищило вогнем. Виявляється ні господарі отримали дозвіл на розширення.

Ще в поле нашого зору на ПРБ потрапили сходинки які ведуть з вулиці О Кошового на тротуар вулиці Білоцерківської. В таких випадках кажуть “Танцювали” та не вклонилися Всі роботи виконані дуже добре, а сходинки працівники дорожньої служби схалтурили

Знайшли криницю в тонах українського прапора. Вроді нічого особливого, а красиво.

Цю вівчарку ми помітили на дні міста Ірини Колесник стадіону залізничного училища. Тільки на жаль забули породу цієї красуні.

Там же на стадіоні нас попросили сфотографувати майданчик стоянки автомобілів біля магазину ритуальний послуг,, що у дворі вулиці Героїв Майдану. Наші читачі кажуть - стоять автівки людей при грошах і не можуть заасфальтувати для своїх залізних коней майданчик.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Tetyana Kostiuk

    Міст, по Білоцерківській здали, а для пішоходів залишили -"золотая лестница, золотая лестница, без перил.".. Не соромно?   Чи в нашому місті, ті,  що пішки ходять - мабуть вже не люди, особливо  похилого віку?

keyboard_arrow_up